In de productievestiging van Siegwerk in Annemasse zijn 275 medewerkers tewerkgesteld. Het is de belangrijkste Europese fabriek voor watergebaseerde inkten en lakken van de fabrikant. Jaarlijks wordt er 25.000 ton inkt gefabriceerd.

Vorig jaar werd al geïnvesteerd in een speciaal labo voor de ontwikkeling van inkjetinkten voor onder andere labels en verpakkingen. De voorbije 3 jaar investeerde Siegwerk in totaal 3 miljoen euro voor ontwikkelings-, productie- en testcapaciteit voor inkjetinkten. De volgende vijf jaar komt daar nog eens 2 miljoen euro bovenop.

Siegwerk gaat in Frankrijk vooral watergebaseerde en UV-inkten voor inkjet ontwikkelen.

In de productievestiging van Siegwerk in Annemasse zijn 275 medewerkers tewerkgesteld. Het is de belangrijkste Europese fabriek voor watergebaseerde inkten en lakken van de fabrikant. Jaarlijks wordt er 25.000 ton inkt gefabriceerd.Vorig jaar werd al geïnvesteerd in een speciaal labo voor de ontwikkeling van inkjetinkten voor onder andere labels en verpakkingen. De voorbije 3 jaar investeerde Siegwerk in totaal 3 miljoen euro voor ontwikkelings-, productie- en testcapaciteit voor inkjetinkten. De volgende vijf jaar komt daar nog eens 2 miljoen euro bovenop.Siegwerk gaat in Frankrijk vooral watergebaseerde en UV-inkten voor inkjet ontwikkelen.