"Steeds meer klanten willen hun printprocessen automatiseren terwijl ze flexibiliteit behouden", stelt Carmen Eicher, chief of Sales and Marketing officer bij swissQprint. De Zwitserse printerfabrikant ging aan de slag met deze marktvraag en presenteert op Drupa een ontlaadoptie voor vlakbedprinten. De oplossing wordt in Düsseldorf gedemonstreerd op de Kudu-vlakbedprinter van swissQprint.

Conceptstudie

De nieuwe automatiseringsmodule verwijdert verwerkt materiaal tot 3,2×2 meter van de tafel van de vlakbedprinter. Het laden blijft handmatig gebeuren. "Drupa is nu de perfecte gelegenheid om de conceptstudie te tonen en breed gedragen feedback te verzamelen die zal worden meegenomen in de uiteindelijke ontwikkeling", zegt Carmen Eicher. Het eindproduct zou in 2025 beschikbaar moeten zijn.

"Steeds meer klanten willen hun printprocessen automatiseren terwijl ze flexibiliteit behouden", stelt Carmen Eicher, chief of Sales and Marketing officer bij swissQprint. De Zwitserse printerfabrikant ging aan de slag met deze marktvraag en presenteert op Drupa een ontlaadoptie voor vlakbedprinten. De oplossing wordt in Düsseldorf gedemonstreerd op de Kudu-vlakbedprinter van swissQprint.De nieuwe automatiseringsmodule verwijdert verwerkt materiaal tot 3,2×2 meter van de tafel van de vlakbedprinter. Het laden blijft handmatig gebeuren. "Drupa is nu de perfecte gelegenheid om de conceptstudie te tonen en breed gedragen feedback te verzamelen die zal worden meegenomen in de uiteindelijke ontwikkeling", zegt Carmen Eicher. Het eindproduct zou in 2025 beschikbaar moeten zijn.