"Na een succesvolle afronding van de herstructurering van de schulden van Flint Group afgelopen september en het aantreden van een nieuw Raad van Bestuur, heeft Steve Dryden de Raad op de hoogte gebracht van zijn voornemen om later dit jaar Flint Group te verlaten", klinkt het in een persbericht van de groep.

Tegenwind

"Ik ben buitengewoon trots op wat we samen hebben bereikt, ondanks de tegenwind die we de afgelopen jaren hebben gehad", stelt Steve Dryden. "Met het afronden van het herstructureringsproces, de benoeming van een nieuw bestuur en een periode van sterke operationele prestaties, geloof ik dat het nu het juiste moment is om het stokje over te dragen aan de persoon die de onderneming door haar volgende hoofdstuk zal leiden."

Dryden kwam aan boord bij Flint Group als CFO in 2013. Van 2019 tot 2021 was hij de COO van de groep om in september 2021 de rol van CEO op zich te nemen.

Ervaren CEO voor nieuwe divisie

Heiner Klokkers is benoemd tot CEO van de nieuwe Publications-divisie van Flint Group. Hij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten Heatset en New Inks, Sheetfed Offset drukinkten en coatings, pressroom chemicaliën en transfermedia. Klokkers was twintig jaar actief bij de Duitse inktproducent Hubergroup, hij was er van 2018 tot begin dit jaar de CEO. "De benoeming van Heiner Klokkers komt op een spannend moment voor Flint Group", zegt Steve Dryden, de CEO. "Met name nu onze verpakkingsactiviteiten blijven groeien, is Heiner aangesteld om een vernieuwd leiderschap te bieden voor onze publicatie- en vellenoffset activiteiten."

"Na een succesvolle afronding van de herstructurering van de schulden van Flint Group afgelopen september en het aantreden van een nieuw Raad van Bestuur, heeft Steve Dryden de Raad op de hoogte gebracht van zijn voornemen om later dit jaar Flint Group te verlaten", klinkt het in een persbericht van de groep."Ik ben buitengewoon trots op wat we samen hebben bereikt, ondanks de tegenwind die we de afgelopen jaren hebben gehad", stelt Steve Dryden. "Met het afronden van het herstructureringsproces, de benoeming van een nieuw bestuur en een periode van sterke operationele prestaties, geloof ik dat het nu het juiste moment is om het stokje over te dragen aan de persoon die de onderneming door haar volgende hoofdstuk zal leiden."Dryden kwam aan boord bij Flint Group als CFO in 2013. Van 2019 tot 2021 was hij de COO van de groep om in september 2021 de rol van CEO op zich te nemen.