UPM: "We zijn in september met het verkoopproces begonnen en hebben voortdurend en substantieel overleg gevoerd met geïnteresseerde partijen. Zolang deze besprekingen nog aan de gang zijn, hebben we tot op heden nog geen bindend bod van potentiële kopers voor de fabriek ontvangen.

Daarom hebben we de werknemersvertegenwoordigers op de hoogte gebracht van ons voornemen om het werknemersconsultatieproces voor de mogelijke sluiting van de fabriek te starten. Deze raadplegingen zullen naar schatting tegen het einde van het tweede kwartaal van 2020 worden afgerond en zullen worden uitgevoerd volgens de Franse wetgeving.

We zullen het verkoopproces gedurende het hele consultatieproces voortzetten. We blijven ons inzetten voor de verkoop van de fabriek als we een passend aanbod krijgen."

De fabriek heeft momenteel 236 mensen in dienst en heeft één papiermachine met een jaarlijkse productiecapaciteit van 240.000 ton krantenpapier.

UPM: "We zijn in september met het verkoopproces begonnen en hebben voortdurend en substantieel overleg gevoerd met geïnteresseerde partijen. Zolang deze besprekingen nog aan de gang zijn, hebben we tot op heden nog geen bindend bod van potentiële kopers voor de fabriek ontvangen.Daarom hebben we de werknemersvertegenwoordigers op de hoogte gebracht van ons voornemen om het werknemersconsultatieproces voor de mogelijke sluiting van de fabriek te starten. Deze raadplegingen zullen naar schatting tegen het einde van het tweede kwartaal van 2020 worden afgerond en zullen worden uitgevoerd volgens de Franse wetgeving.We zullen het verkoopproces gedurende het hele consultatieproces voortzetten. We blijven ons inzetten voor de verkoop van de fabriek als we een passend aanbod krijgen." De fabriek heeft momenteel 236 mensen in dienst en heeft één papiermachine met een jaarlijkse productiecapaciteit van 240.000 ton krantenpapier.