Het familiale Van De Velde Packaging rijgt de overnames aan elkaar. Dozenhal uit Ermelo is als handelaar actief in de verkoop van gebruikte dozen en voorraadresten. Het Nederlandse bedrijf, actief sinds 1978, stimuleert op die manier het hergebruik van kartonnen dozen.

"Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu ontlasten", klinkt het bij Dozenhal. "Elke ton hergebruikt golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan drie kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg luchtverontreiniging."

Grootste voorraad van Nederland

Dozenhal heeft twee magazijnen en een productievestiging in Nederland en een verkoopsteam in Duitsland. Het bedrijf claimt "de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland" in huis te hebben. "In de productielocatie in Nederland worden golfkartonnen dozen in kleine hoeveelheden geproduceerd", stelt Van De Velde Packaging in een persbericht.

De Oost-Vlaamse verpakkingsgroep stelt Robin Dirksen aan als CEO van Dozenhal. Met deze overname betreedt Van De Velde Packaging een nieuwe markt. De familiale verpakkingsgroep, die wordt geleid door Philip Vanbelleghem, is nu actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Italië en Turkije met zestien productievestigingen. In april 2022 nam Van De Velde Packaging nog het Italiaanse Industria Litografica Cartotecnica (ILC) over.

Het familiale Van De Velde Packaging rijgt de overnames aan elkaar. Dozenhal uit Ermelo is als handelaar actief in de verkoop van gebruikte dozen en voorraadresten. Het Nederlandse bedrijf, actief sinds 1978, stimuleert op die manier het hergebruik van kartonnen dozen."Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu ontlasten", klinkt het bij Dozenhal. "Elke ton hergebruikt golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan drie kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg luchtverontreiniging."Dozenhal heeft twee magazijnen en een productievestiging in Nederland en een verkoopsteam in Duitsland. Het bedrijf claimt "de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland" in huis te hebben. "In de productielocatie in Nederland worden golfkartonnen dozen in kleine hoeveelheden geproduceerd", stelt Van De Velde Packaging in een persbericht.De Oost-Vlaamse verpakkingsgroep stelt Robin Dirksen aan als CEO van Dozenhal. Met deze overname betreedt Van De Velde Packaging een nieuwe markt. De familiale verpakkingsgroep, die wordt geleid door Philip Vanbelleghem, is nu actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Italië en Turkije met zestien productievestigingen. In april 2022 nam Van De Velde Packaging nog het Italiaanse Industria Litografica Cartotecnica (ILC) over.