De VDAB-opleiding wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het sectorale loopbaanfonds GRAFOC.

Met een capaciteit van tien werkzoekenden per sessie richten VDAB en GRAFOC zich op de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Basiscompetenties

Inhoudelijk ligt de focus op basiscompetenties zoals offsetdrukken, digitaal printen, snijden, vouwen, handafwerking (rillen, boren...), papierbehandeling en papierkennis.

De cursisten krijgen vier weken opleiding in het VDAB-centrum in Wevelgem gevolgd door twee weken bedrijfsstage. De opleiding wordt via IBO (Individuele beroepsopleiding) vacaturegericht vervolledigd in een grafische onderneming.

GRAFOC zorgt hierbij voor de stagebegeleiding in functie van duurzame tewerkstelling.

De VDAB-opleiding wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het sectorale loopbaanfonds GRAFOC.Met een capaciteit van tien werkzoekenden per sessie richten VDAB en GRAFOC zich op de regio Oost- en West-Vlaanderen.Inhoudelijk ligt de focus op basiscompetenties zoals offsetdrukken, digitaal printen, snijden, vouwen, handafwerking (rillen, boren...), papierbehandeling en papierkennis.De cursisten krijgen vier weken opleiding in het VDAB-centrum in Wevelgem gevolgd door twee weken bedrijfsstage. De opleiding wordt via IBO (Individuele beroepsopleiding) vacaturegericht vervolledigd in een grafische onderneming.GRAFOC zorgt hierbij voor de stagebegeleiding in functie van duurzame tewerkstelling.