-Persfabrikanten gaan door met het aan elkaar koppelen van allerlei bedrijfsprocessen en maken steeds meer gebruik van de mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI).

-Bedrijfsmodellen en samenwerking tussen machinebouwers, klanten en andere industriële spelers veranderen snel en leiden naar een platformeconomie.

-In de wereld van vandaag zijn klanten de klok rond online. De print- en media-industrie moet zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de geconnecteerde klant.

-Een groeiend milieubewustzijn, strengere regelgeving en eindige hulpbronnen vereisen de overgang naar een circulaire economie. De grafische en papierindustrie ontwikkelt al lang passende oplossingen die in de toekomst aan een snel groeiende vraag hieromtrent kunnen voldoen.

-Persfabrikanten gaan door met het aan elkaar koppelen van allerlei bedrijfsprocessen en maken steeds meer gebruik van de mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI).-Bedrijfsmodellen en samenwerking tussen machinebouwers, klanten en andere industriële spelers veranderen snel en leiden naar een platformeconomie.-In de wereld van vandaag zijn klanten de klok rond online. De print- en media-industrie moet zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de geconnecteerde klant.-Een groeiend milieubewustzijn, strengere regelgeving en eindige hulpbronnen vereisen de overgang naar een circulaire economie. De grafische en papierindustrie ontwikkelt al lang passende oplossingen die in de toekomst aan een snel groeiende vraag hieromtrent kunnen voldoen.