Sabine Geldermann, de directeur van Drupa, maakt in de aanloop naar de virtuele editie van de grafische vakbeurs bekend dat ook HP en Landa Digital Printing present zullen zijn op de virtuele Drupa van deze week. Volgens Benny Landa, de voorzitter van de Landa Group en oprichter van Indigo en Landa Digital Printing, is deze virtuele editie van de vakbeurs "bijzonder belangrijk voor onze industrie in een tijd waarin face-to-face evenementen niet kunnen plaatsvinden."

Heim Levit, de algemeen directeur van HP Indigo, meldt dat hun nieuwe NPI-portfolio de laatste maanden positief ontvangen is door de markt. "We zullen het live contact met onze partners, klanten en vrienden in de industrie missen, maar de bescherming van onze mensen is nu prioritair", stelt de topman.

Andere namen die hun aanwezigheid hebben bevestigd zijn het Zwitserse Ferag (interne transportsystemen), IST Metz (UV-technologie), Manroland Goss Web Systems (web offset printing) en Zünd Systemtechnik (snijsystemen).

Bezoekers uit 145 landen

Alles samen verwacht Drupa meer dan tweehonderd standhouders uit 33 landen. Europese bedrijven zijn de grootste groep, goed voor een aandeel van 46 procent. De landen met de meeste exposanten zijn na thuisland Duitsland: China, de VS, Zwitserland, Italië en Japan. Hoeveel bezoekers er geregistreerd zijn, maakt de beursorganisatie niet bekend maar er worden virtuele bezoekers verwacht uit 145 landen. De belangrijkste bezoekerslanden zijn India, de VS, het VK, België, Italië, Japan, Zwitserland en Brazilië.

Het conferentieprogramma voorziet meer dan 43 uur keynote speeches, debatten, presentaties en andere websessies. De belangrijkste thema's die op de agenda staan zijn duurzaamheid, de circulaire economie, artificiële intelligentie, de platformeconomie en de geconnecteerde consument. De keynote sprekers zijn Michael Gale, de auteur van The Digital Helix en Gabrielle Walker, auteur van The Hot Topic.

De virtuele Drupa loopt van dinsdag 20 april tot en met donderdag 23 april.

Sabine Geldermann, de directeur van Drupa, maakt in de aanloop naar de virtuele editie van de grafische vakbeurs bekend dat ook HP en Landa Digital Printing present zullen zijn op de virtuele Drupa van deze week. Volgens Benny Landa, de voorzitter van de Landa Group en oprichter van Indigo en Landa Digital Printing, is deze virtuele editie van de vakbeurs "bijzonder belangrijk voor onze industrie in een tijd waarin face-to-face evenementen niet kunnen plaatsvinden."Heim Levit, de algemeen directeur van HP Indigo, meldt dat hun nieuwe NPI-portfolio de laatste maanden positief ontvangen is door de markt. "We zullen het live contact met onze partners, klanten en vrienden in de industrie missen, maar de bescherming van onze mensen is nu prioritair", stelt de topman.Andere namen die hun aanwezigheid hebben bevestigd zijn het Zwitserse Ferag (interne transportsystemen), IST Metz (UV-technologie), Manroland Goss Web Systems (web offset printing) en Zünd Systemtechnik (snijsystemen).Alles samen verwacht Drupa meer dan tweehonderd standhouders uit 33 landen. Europese bedrijven zijn de grootste groep, goed voor een aandeel van 46 procent. De landen met de meeste exposanten zijn na thuisland Duitsland: China, de VS, Zwitserland, Italië en Japan. Hoeveel bezoekers er geregistreerd zijn, maakt de beursorganisatie niet bekend maar er worden virtuele bezoekers verwacht uit 145 landen. De belangrijkste bezoekerslanden zijn India, de VS, het VK, België, Italië, Japan, Zwitserland en Brazilië.Het conferentieprogramma voorziet meer dan 43 uur keynote speeches, debatten, presentaties en andere websessies. De belangrijkste thema's die op de agenda staan zijn duurzaamheid, de circulaire economie, artificiële intelligentie, de platformeconomie en de geconnecteerde consument. De keynote sprekers zijn Michael Gale, de auteur van The Digital Helix en Gabrielle Walker, auteur van The Hot Topic. De virtuele Drupa loopt van dinsdag 20 april tot en met donderdag 23 april.