Wim Maes trad aan als CEO van Xeikon in oktober 2009 en werd door de Raad van Commissarissen op 1 januari 2013 vervangen door Frank Deschuytere. Die kwam in 1999 in dienst bij de persenbouwer uit Lier, maar heeft inmiddels het bedrijf verlaten. Wim Maes trad sinds hij CEO af was, wel toe tot de Raad van Commissarissen van Xeikon.

"Xeikon is in sommige markten zeer succesvol met digitale labeldruk en in andere niet. Dat heeft voornamelijk te maken met inspanningen op het vlak van sales & marketing. De overname door Bencis stelt ons in staat om in groeimarkten als Latijns-Amerika en Azië waar we te weinig verkopen, sneller en sterker aanwezig te zijn. Het geld is daarvoor beschikbaar. Ook de verdere ontwikkelingen van de Trillium vloeibare tonertechnologie die volgend jaar op de markt komt, zullen sneller kunnen gebeuren. De inspanningen op het vlak van R&D worden namelijk opgevoerd," zei de nieuwe CEO Wim Maes ons vorige week op Labelexpo in Brussel.

Wim Maes trad aan als CEO van Xeikon in oktober 2009 en werd door de Raad van Commissarissen op 1 januari 2013 vervangen door Frank Deschuytere. Die kwam in 1999 in dienst bij de persenbouwer uit Lier, maar heeft inmiddels het bedrijf verlaten. Wim Maes trad sinds hij CEO af was, wel toe tot de Raad van Commissarissen van Xeikon."Xeikon is in sommige markten zeer succesvol met digitale labeldruk en in andere niet. Dat heeft voornamelijk te maken met inspanningen op het vlak van sales & marketing. De overname door Bencis stelt ons in staat om in groeimarkten als Latijns-Amerika en Azië waar we te weinig verkopen, sneller en sterker aanwezig te zijn. Het geld is daarvoor beschikbaar. Ook de verdere ontwikkelingen van de Trillium vloeibare tonertechnologie die volgend jaar op de markt komt, zullen sneller kunnen gebeuren. De inspanningen op het vlak van R&D worden namelijk opgevoerd," zei de nieuwe CEO Wim Maes ons vorige week op Labelexpo in Brussel.