M en C

Web weergave

Op donderdag 23 juni vindt het eerste congres van Fespa Belgium plaats in Kinepolis Brugge. "Hoe zal onze branche er uitzien in 2030? We werpen een blik op de toekomst", zegt Jean Van Houtryve, de voorzitter van Fespa Belgium.

FESPA BELGIUM ORGANISEERT EERSTE CONGRES IN JUNI

De print- en signsector maakt zich op voor de Fespa Global Print Expo in Berlijn. De internationale vakbeurs vindt er plaats van 31 mei tot 3 juni 2022. Bij wijze van vooruitblik verzamelde M&C Magazine alvast een pak exposantennieuws zodat u goed voorbereid naar de Duitse hoofdstad kan afreizen.

FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2022

De vraag in de sign- en displaymarkt groeit, de productiemogelijkheden worden uitgebreider en efficiënter. Dat is hard nodig, want de klant verwacht meer service en snellere levering. Automatisering, standaardisering, procesintegratie en workflow winnen aan belang. Is de sector klaar voor Industrie 4.0?

SIGN EN INDUSTRIE 4.0

Het aandeel sign won tijdens eerdere edities van de vakbeurs in het Nederlandse Gorinchem steeds meer aan belang. Tijdens de laatste editie afgelopen maart was de grafische industrie definitief naar de achtergrond verdrongen. Dat biedt perspectief voor de toekomst.

VAKBEURS HINKT NIET MEER OP TWEE GEDACHTEN