De professionele en kwalitatieve trainingspakketten van House of Training omvatten honderden Nederlandstalige video's voor iedereen die werkzaam is in de creatieve sector, zowel voor starters, gevorderden en masters. Naast de learning video's is er de beschikking over oefenbestanden om wat je leert direct in de praktijk om te zetten. Het constant toevoegen van lesmateriaal maakt dat cursisten steeds mee zijn met de laatste ontwikkelingen om kennis en vaardigheden bij te scholen op een eigen ritme.

Sterk in samenwerken

Harry Beishuizen "Samen willen we de printmedia, de creatieve sector en de traditionele grafimedia een positieve impuls geven, zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. We stimuleren investeringen in kennis en knowhow van nieuwe mediatechnieken wat leidt tot nieuwe kansen, multimediale en crossmediale producties en nieuwe publishing diensten. Onze troeven zijn de Nederlandstalige instructievideo's én oefenmateriaal waarmee je snel en efficiënt werkt aan je kennis en vaardigheid in de nieuwe media."

"Met het netwerk en de inzet van GRAFOC kunnen wij onze kennis ook delen en uitwisselen met onze Belgische buren. Meewerken en bijdragen aan het leren van de juiste competenties van medewerkers en cursisten in de printmedia industrie. 'Onbegrensd educatief voor creatief Nederland' nu ook in België, samen met GRAFOC."

Herman Staes "deze vorm van e-learning in de vorm van video's sluit naadloos aan bij de ontwikkelingen in het regulier onderwijs en bij de VDAB. Dat het volledige video-aanbod Nederlands ingesproken is is een groot voordeel, alsook de mogelijkheid om het geleerde via de bijhorende oefeningen onmiddellijk om te zetten in de praktijk."

House-of-Training biedt onlinecursussen voor de creatieve industrie. Denk aan 3D, video, audio, animatie, webdesign, dtp, Adobe pakketten, prototyping en veel meer. Het cursusaanbod groeit dagelijks met professionele instructievideo's over de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Flexibel leren en studeren wat je wilt en wanneer je wilt. Leden hebben 24/7 toegang tot alle cursussen.

De professionele en kwalitatieve trainingspakketten van House of Training omvatten honderden Nederlandstalige video's voor iedereen die werkzaam is in de creatieve sector, zowel voor starters, gevorderden en masters. Naast de learning video's is er de beschikking over oefenbestanden om wat je leert direct in de praktijk om te zetten. Het constant toevoegen van lesmateriaal maakt dat cursisten steeds mee zijn met de laatste ontwikkelingen om kennis en vaardigheden bij te scholen op een eigen ritme.Harry Beishuizen "Samen willen we de printmedia, de creatieve sector en de traditionele grafimedia een positieve impuls geven, zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. We stimuleren investeringen in kennis en knowhow van nieuwe mediatechnieken wat leidt tot nieuwe kansen, multimediale en crossmediale producties en nieuwe publishing diensten. Onze troeven zijn de Nederlandstalige instructievideo's én oefenmateriaal waarmee je snel en efficiënt werkt aan je kennis en vaardigheid in de nieuwe media.""Met het netwerk en de inzet van GRAFOC kunnen wij onze kennis ook delen en uitwisselen met onze Belgische buren. Meewerken en bijdragen aan het leren van de juiste competenties van medewerkers en cursisten in de printmedia industrie. 'Onbegrensd educatief voor creatief Nederland' nu ook in België, samen met GRAFOC."Herman Staes "deze vorm van e-learning in de vorm van video's sluit naadloos aan bij de ontwikkelingen in het regulier onderwijs en bij de VDAB. Dat het volledige video-aanbod Nederlands ingesproken is is een groot voordeel, alsook de mogelijkheid om het geleerde via de bijhorende oefeningen onmiddellijk om te zetten in de praktijk."House-of-Training biedt onlinecursussen voor de creatieve industrie. Denk aan 3D, video, audio, animatie, webdesign, dtp, Adobe pakketten, prototyping en veel meer. Het cursusaanbod groeit dagelijks met professionele instructievideo's over de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Flexibel leren en studeren wat je wilt en wanneer je wilt. Leden hebben 24/7 toegang tot alle cursussen.