Capuano, die in het bezit is van een ingenieursdiploma en een Master's degree in Economy van de Universiteit van New York, werkt sinds 1991 voor de papierindustrie en is sinds 2016 CEO van Burgo Group.

"Ik ben er trots op dat ik met de recente aankondiging van de Green New Deal het voorzitterschap van de Europese confederatie voor de papierindustrie overneem. Als voorzitter van Cepi zal het mijn taak zijn om het reeds gestarte werk voor het realiseren van de klimaatdoelstellingen voor 2050 voort te zetten. De papierindustrie kan nu al een mooi verhaal over circulaire economie en duurzame ontwikkeling neerleggen," zegt Capuano. Het mandaat van Ignazio Capuano duurt twee jaar, van 2020 tot eind 2021.

"We wensen Ignazio Capuano veel succes voor zijn tijd als voorzitter. We kijken ernaar uit om onder zijn leiding te werken aan het verdere groeipad van de Europese papierindustrie en aan oplossingen voor de klimaatneutrale samenleving van 2050", zegt Jori Ringman, directeur-generaal van Cepi.

Capuano, die in het bezit is van een ingenieursdiploma en een Master's degree in Economy van de Universiteit van New York, werkt sinds 1991 voor de papierindustrie en is sinds 2016 CEO van Burgo Group."Ik ben er trots op dat ik met de recente aankondiging van de Green New Deal het voorzitterschap van de Europese confederatie voor de papierindustrie overneem. Als voorzitter van Cepi zal het mijn taak zijn om het reeds gestarte werk voor het realiseren van de klimaatdoelstellingen voor 2050 voort te zetten. De papierindustrie kan nu al een mooi verhaal over circulaire economie en duurzame ontwikkeling neerleggen," zegt Capuano. Het mandaat van Ignazio Capuano duurt twee jaar, van 2020 tot eind 2021."We wensen Ignazio Capuano veel succes voor zijn tijd als voorzitter. We kijken ernaar uit om onder zijn leiding te werken aan het verdere groeipad van de Europese papierindustrie en aan oplossingen voor de klimaatneutrale samenleving van 2050", zegt Jori Ringman, directeur-generaal van Cepi.