"Het is een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere versterking van deze alom gewaardeerde vakbeurs, die een uitstraling heeft naar de hele Benelux". Freelance verpakkingsjournalist Erik Kruisselbrink is sinds kort actief voor Empack Nederland. Hij schrijft vakinhoudelijke artikelen in aanloop naar het event. Hierdoor krijgen zowel exposanten als bezoekers een goed beeld van wat zij kunnen verwachten op Empack!

Empack en Packaging Innovations zijn een verpakkingsevenement rijker. Tijdens de eerste editie op 23 oktober in Mechelen werd samen met Verpakking & Label magazine het nieuwe event Get Smart (in) Packaging georganiseerd. Een primeur voor de Belgische verpakkingssector!Tijdens deze dag werden de onderstaande partners geïnterviewd. Bekijk de filmpjes en geniet na van dit zeer geslaagde event.

Onderzoek toont aan dat Europese supermarkten jaarlijks meer dan 1,5 miljoen ton plastic kunnen vervangen door duurzame alternatieven in vijf onderzochte productcategorieen. (en dat zijn meer dan 70 miljard stuks plastic per jaar)

De Nekkerhal-Brussels North was op 23 & 24 oktober 2019 dé plek voor elke professional in de verpakkingsindustrie. Meer dan 3.700 bezoekers vonden hun weg naar Mechelen, een stijging van maar liefst 30% tegenover de vorige editie in Brussels Expo.

Bent u nieuwsgierig naar de toekomstvan verpakkingstechnologie? Dan verwachten wij u op Empack: het grootste community eventvan uw sector in België. Op 23 & 24 oktober komen bijna 4.000 professionals samen in de Nekkerhal-Brussels North. Een unieke kans om inspiratie op te doen, oplossingen te vinden voor uw uitdagingen, waardevolle contacten te leggen en uw bedrijf toekomstklaar te maken.

Volg het seminarieprogramma van Get Smart (in) Packaging en FSC met duurzaamheid en circulaire economie als rode draad. Of laat u inspireren door packaging design goeroes tijdens de Pentawardsconferenties. Actief in de voedingssector? Schrijf u dan in voor het RetailDetail Food Congress.

Beleef op 23 oktober de allereerste editie van de awarduitreiking en het gala diner Get Smart (in) Packaging. Schrijf in en ontdek als eerste wie er een Get Smart (in) Packaging award, een Greener Packaging Award of een Trends Gazellen Award wint.

Door de co-locatie met Packaging Innovations krijgt u een mooi overzicht van het hele verpakkingslandschap van morgen: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing. Meer dan 200 exposanten presenteren u hun producten en diensten.