Het Corona-virus heeft zijn eerste effect op vakbeurzen in de verpakking- en labelindustrie. Empack Utrecht (www.empack.nl), gepland voor 31 maart tot en met 2 april en als zodanig aangekondigd in Verpakking & Label Magazine 1, wordt verplaatst. De beurs in Jaarbeurs Utrecht wordt nu gehouden op 23, 24 en 25 juni. Zo laat beursorganisatie Easyfairs weten.

Via vooraanstaande contentpartners en keynotes brengen we tijdens Empack Utrecht opnieuw het meest actuele verpakkingsnieuws. De wensen en behoeften van onze bezoekers staan hierin centraal.We verwelkomen 8.500 bezoekers die in 3 dagen tijd de juiste oplossingen in techniek, materiaal en kennis vinden bij dé spelers van de verpakkingsindustrie. Benieuwd naar de nieuwe features en thema's?

"Het is een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere versterking van deze alom gewaardeerde vakbeurs, die een uitstraling heeft naar de hele Benelux". Freelance verpakkingsjournalist Erik Kruisselbrink is sinds kort actief voor Empack Nederland. Hij schrijft vakinhoudelijke artikelen in aanloop naar het event. Hierdoor krijgen zowel exposanten als bezoekers een goed beeld van wat zij kunnen verwachten op Empack!