Brussel, 14 maart 2021 - Hyster Europe heeft drie nieuwe platformpallettruckmodellen op de markt gebracht. De modellen zijn voorbereid om ook met lithium-ion batterijen te kunnen werken, ideaal voor het maximaliseren van de productiviteit in intensieve industriële toepassingen. De nieuwe platformpallettrucks zijn verkrijgbaar bij B-CLOSE, de exclusieve verdeler van Hyster®-trucks op de Belgische markt.

Het Getra top/bottom labeling systeem kan je op veel manieren configureren met de verschillende labelers in het Getra assortiment. Dankzij de speciale opstelling met de dunne transportbanden kan je de etiketten gemakkelijk op de boven- en/of onderzijde van de verpakking aanbrengen.

In deze webinar leer je hoe je verpakkingen ontwerpt die klaar zijn voor de circulaire economie, delen we inzichten uit onafhankelijk consumentenonderzoek, laten we 'best practice' voorbeelden zien uit de praktijk en kun je vragen stellen aan experts en designers van duurzame verpakkingen.

Bandall zorgt er altijd voor om je zo goed mogelijk te helpen, dus Bandall is nu ook in het Frans te bereiken! We zijn daarom verheugd om Stijn Klawer te verwelkomen in het International Sales team als Accountmanager Benelux voor Franstalige regio's. Stijn Klawer zal samen met collega Erik de Roos de Belgische markt bedienen. Erik zelf is al ruim 15 jaar actief op de Belgische markt. Stijn vult Erik vooral aan in Belgisch Wallonië waar Frans de voertaal is.

'Samenwerken aan een circulaire economie' is bij Valipac geen lege slogan, maar een ambitieuze doelstelling. Met alle stakeholders kijkt de organisatie naar mogelijkheden om bedrijfsmatig verpakkingsafval maximaal te recycleren en te hergebruiken. Momenteel zelfs in drie verschillende projecten die alle door Vlaanderen Circulair worden geruggensteund.