Om uw producten goed beschermd te verzenden, is het verstandig de geschikte verzenddoos te gebruiken. De juiste keuze voorkomt een hoop ellende achteraf. Onze verzenddozen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn uitermate geschikt voor het verzenden van platte en lichte producten zoals speelgoed, kleding, drukwerk, games, schoenen en allerlei andere artikelen die via een webshop verkocht worden.

Voor Valipac is er maar één toekomst, namelijk die van de circulaire economie. Vandaar dat de organisatie volop de kaart trekt van het onderzoek naar recyclagemogelijkheden van bedrijfsmatige verpakkingen. Na gerecycleerde krimpfolies worden nu ook de mogelijkheden voor circulaire stretchfolies en het ontinkten van bedrijfsmatige plastic verpakkingen onder de loep genomen.

Een weeg- en etiketteringsinstallatie die altijd perfect werkt? Bij Espera is het geen verkooppraatje, maar een gegarandeerde belofte. Een resem sensoren, overgoten met een sausje van artificiële intelligentie, maakt van de Espera Nova een 'zero down time' machine in de echte zin van het woord. Hiermee bewijst de Europese marktleider in het uitprijzen, etiketteren en wegen van voorverpakte levensmiddelen eens te meer dat het oplossingen ontwikkelt die op echte noden inspelen.

Dankzij het rondwarende Corona-virus wordt ook Empack Namur verplaatst. Aanvankelijk zou de beurs op 26 mei a.s. worden gehouden, dat wordt nu 20 mei 2021.Beursorganisatie Easyfairs licht dat besluit als volgt toe: "Voor de periode van mei 2020 heeft de Belgische regering nog geen bijzondere beperkingen aangegeven met betrekking tot de organisatie van evenementen zoals Empack Namur. De eerste prioriteit van Easyfairs is het garanderen van het welzijn, de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten en medewerkers, evenals alle partijen die betrokken zijn bij onze evenementen. Gezien de globale omvang van de huidige situatie en de uitzonderlijke maatregelen, zien wij ons door overmacht genoodzaakt om Empack Namur dat normaal zou doorgaan op 26 mei in Namur Expo te annuleren."Al eerder werden de vakbeurzen Empack Nederland, Interpack en Drupa verplaatst. Interpack en Drupa vinden nu in 2021 plaats.Voor de komende periode staat alleen Empack Nederland nog op het programma op 23, 24 en 25 juni in Jaarbeurs Utrecht.

Na Empack Utrecht worden nu ook Interpack (6 t/m 13 mei) en Drupa (16 t/m 26 juni) uitgesteld vanwege het Corona-virus. Beide mondiale beurzen zijn verplaatst naar 2021.Interpack wordt nu gehouden van 25 februari t/m 3 maart en Drupa van 20 t/m 30 april 2021.Voor de komende periode staat Empack Namur (www.empack-namur.be) ongewijzigd voor 26 mei op het programma. Empack Utrecht (www.empack.nl) is, zoals wij u vorige week al konden melden, verplaatst naar 23 t/m 25 juni.Het team van Verpakking & Label Magazine

Het Corona-virus heeft zijn eerste effect op vakbeurzen in de verpakking- en labelindustrie. Empack Utrecht (www.empack.nl), gepland voor 31 maart tot en met 2 april en als zodanig aangekondigd in Verpakking & Label Magazine 1, wordt verplaatst. De beurs in Jaarbeurs Utrecht wordt nu gehouden op 23, 24 en 25 juni. Zo laat beursorganisatie Easyfairs weten.