Print uw prijzen op PVC kaarten

Edikio is de ideale alles-in-één oplossing om prijskaartjes te drukken : 1 kaartprinter met een printlint, kaarten op kredietkaart formaat, de software voor deze aan te maken en toebehoren zoals: pic, staanders, spelden.

Air-O-Film® laat uw lading ademen !

En dat is vaak nodig. Denk maar aan warme of gekoelde ladingen, verse groenten en fruit of vochtige en begaste ladingen. Allemaal kunnen ze condensatie missen als kiespijn, want het maakt de lading onstabiel of de producten zelfs onverkoopbaar. Met heel wat extra kosten en boze klanten tot gevolg.

Bent u klaar voor de toekomst van packaging technology en automation?

De (r)evolutie wacht niet. Ook niet in de verpakkingsindustrie. Een uitdaging? Zeker, maar dan een positieve! Kennis en drive heeft u nodig om die aan te gaan. En die triggeren we 100% tijdens Empack,hét Belgische event voor de verpakkingsbranche op 3 & 4 oktober in Brussels Expo. Dit event geeft u een compleet overzicht van de actuele business, wijst u de juiste richting aan en u geeft u een klare kijk op de toekomst van verpakken.

Totaalevent voor verpakken, logistiek & distributie

Wat Empack dit jaar uniek maakt, is de synergie met Logistics & Distribution: het evenement rond warehousing, interne logistiek en distributie. De getallen spreken voor zich: in Brussels Expo worden meer dan 250 exposanten en 6000 collega's!

Verbreed uw kennis & expertise

Geen innovatie zonder knowhow. Daarom biedt Empack een uitgebreid seminarieprogramma aan omtrent food packaging, circulaire economie en packaging automation i.s.m. Fevia, Flanders' Food, Pack4Food, FSC België en CxO Europe. Sprekers van Carrefour, Kellogg's, Procter & Gamble, IMEC, DS Smith Packaging, Tetra Pak, ABB, Fanuc,... praten over trends, uitdagingen en kansen, geïllustreerd met best practices. Neem gratis deel aan deze seminaries en laat u inspireren!

Van inspiratie tot automatisatie

Rond automatisatie is een aparte zone ingericht waar bezoekers zeer eenvoudig spelers in deze branche kunnen terugvinden. Op de zone staat centraal een netwerkbar waar u robots bezig ziet.

Gratis bezoek na registratie

Doe dit nu en u ontvangt meteen uw e-ticket, dat onbeperkt geldig is. Inschrijven? Zeker doen, want de (r)evolutie wacht niet! >> Registreer nu