Uniek dubbelevent

Door de co-locatie met Packaging Innovations krijgt u een mooi overzicht van het hele verpakkingslandschap van morgen: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing. Meer dan 200 exposanten presenteren u hun producten en diensten.

Empack = gratis toegang

Wel vragen we even uw tijd om vooraf te registreren: doe dit nu en u ontvangt meteen uw e-ticket dat gratis toegang geeft en dat onbeperkt geldig is voor 2 events en 2 dagen. >> Registreer nu

Topa Institute neemt deel aan het Amazon Packaging Support and Supplier Network (APASS)

Amazon's doel is het fundamenteel reduceren van verpakkingsmateriaal en toch voldoende bescherming blijven bieden. Een minimaal aan materiaal dus, zonder in te leveren op functionaliteit en bescherming. Daarvoor heeft Amazon een programma ontwikkeld: het Frustration Free Packaging (FFP) programma. Dit betekent onder andere dat de verpakking geen extra verzendvoorbereiding of een extra doos-om-een-doos vereist.

De Océ LabelStream 4000-serie wordt tentoongesteld op LabelExpo Europe 2019

Canon zal de UV-inkjetdrukpers Océ LabelStream 4000-serie voorstellen op de LabelExpo Europe in Brussel in hal 4, stand A5. Deze pers, is ontwikkeld voor de productie van hoogkwalitatieve zelfklevende labels en wordt getoond als een geïntegreerde single-pass hybride etiketconversielijn.Bezoek Canon op LabelExpo 2019! Zie de gloednieuwe UV-inkjetpersOcé LabelStream 4000-serie in aktie in een configuratie met 75 m/min, flexostations, koudfoliedruk, een semiroterend stans - Perfekt geïntegreerd om de besteproductie-efficiëntie te bereiken bij een produktie van 1,845 m² per uur bij een digitale drukbreedte van 16 inch.De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsdrukwerk alsook een groot assortiment etiketten van hoge kwaliteit worden getoond. We tonen u printresoluties van maar liefst 720 x 1080 dpi evenals onze nieuwe topsnelheid. De Océ LabelStream 4000 verhoogt de produktie bij kortere doorlooptijden.Voor meer informatie over de Océ LabelStream 4000-serie ga naar www.oce.com.

Empack & Packaging Innovations Mechelen 2019

Op 23 & 24 oktober vinden Empack en Packaging Innovations plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen. Empack is gericht op verpakkingstechnologie en Packaging Innovations combineert de wereld van technologie met de creatieve 'minds of branding'.

About FachPack

FachPack (Nuremberg, 24-26.9.19) is the European trade fair for packaging, processes and technology. About 1,600 exhibitors will present products and services for the packaging process chain for industrial and customer goods.