Nieuwsgierig naar de toekomst van verpakken? Dan wordt u op 27 & 28 oktober in de Nekkerhal te Mechelen verwacht voor Empack: het enige professionele verpakkingsevent in België voor iedereen die dag in, dag uit packaging ademt. Wees erbij!

Alle aspecten van het verpakken komen aan bod. Een onmisbaar event dus voor alle verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers, brand managers, technisch ingenieurs, productiemanagers, senior management, inkoop,....

Empack is een knowledge forum en community event waar u als insider niet afwezig kan blijven. Elke dag kan u deelnemen aan inspirerende seminaries & workshops. Er wordt dieper ingegaan op hot topics zoals duurzaamheid, digitale transformatie, design...

Naast het aanbod van exposanten, seminaries en workshops zijn er 2 zones ingericht met telkens een andere focus: Packaging Innovations en het Contract Pack Pavilion. Ontdek bovendien tijdsefficiënt alle innovaties dankzij de Innovation Journey.

Binnenkort gaat het event van start. Verlies geen tijd en registreer hier voor gratis toegang. Uw ticket is onbeperkt geldig voor 2 dagen.

De KOLBUS Autobox AB 310 is het ultieme hulpmiddel voor maatwerk en flexibiliteit in uw verpakkingsbedrijf.Deze gebruiksvriendelijke en efficiënte dozenmaker verwerkt uw golfkarton zonder stansvormen en een minimale insteltijd tot de perfecte doos. Geen maat is te klein voor deze allesverwerker.

Bandall heeft diverse stapel- en bundeloplossingen waarmee producten in 1 lijn gestapeld en gebanderolleerd kunnen worden. Less is more! Of het nu gaat om het stapelen en bundelen van 2, 3 of 7 producten, klein of groot, Bandall heeft de oplossing.

Het Getra top/bottom labeling systeem kan je op veel manieren configureren met de verschillende labelers in het Getra assortiment. Dankzij de speciale opstelling met de dunne transportbanden kan je de etiketten gemakkelijk op de boven- en/of onderzijde van de verpakking aanbrengen.

Empack is terug! De grootste verpakkingsbeurs van de Benelux vindt dit jaar plaats op 8 en 9 september 2021 in Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Het grote aantal exposanten, partners en topsprekers uit de verpakkingsindustrie maken Empack een must visit. De urgentie om de beurs te bezoeken is groter dan ooit tevoren en wordt gevoed door de vele brancheontwikkelingen van de afgelopen jaren. De inschrijving hiervoor is reeds geopend. Ben jij er ook bij?Meld je kosteloos aan

Niks is effectiever en efficiënter dan in levenden lijve je netwerk te versterken en nieuwe relaties op te bouwen. Kom persoonlijk in contact exposanten van Empack enbewonder hun innovaties. Zorg dat je niks mist tijdens je bezoek en neem alvast een kijkje op de deelnemerslijst. Bekijk de deelnemerslijst

De huidige uitdagingen in de verpakkingssector moeten nog steeds aangepakt worden. Volg inspirerende kennissessies van welbekende partijen als Albert Heijn, Heineken, McDonald's, Brightlands, FieldLab Circular Packaging en Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en ben op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op verpakkingsgebied.Ontmoet de sprekers

De koffie staat klaar. Bespreek actuele trends op het gebied van de nieuwe SUP-richtlijn, voedselveiligheid en kunststof, hernieuwbare materialen en CO2 reductie met vakgenoten op het grootschalige Back-to-Business terras.Bekijk de mogelijkheden

Een banderol hoeft slechts een beperkte oppervlakte van de producten te omvatten. Vaak niet meer dan 20%. Voor sommige producten is zelfs 5% al meer dan voldoende. Daarom verbruikt u voor banderolleren minder verpakkingsmateriaal en blijft er ook minder afval over.

Het Getra top/bottom labeling systeem kan je op veel manieren configureren met de verschillende labelers in het Getra assortiment. Dankzij de speciale opstelling met de dunne transportbanden kan je de etiketten gemakkelijk op de boven- en/of onderzijde van de verpakking aanbrengen.

De laatste stap voor perfecte bundels; puntgaaf, dus zonder beschadiging van hoeken of randen.Tijdens de Virtual Drupa geeft Bandall de Webinar "Finished?, Not without Bandall! CEO Bram van Roosmalen legt aan de hand van diverse voorbeelden uit wat de kracht is van banderolleren in de post press finishing industrie. Ontdek hoe u met Bandall bundelmachines - stand alone en volautomatisch - schadevrij bundelt én verpakkingsmateriaal bespaart.