Van de initiële gesprekken tot de finale handdruk, we kunnen met trots stellen dat MATEXPO 2023 een groot succes was! ? Een terugblik met enkele momenten van op onze buitenstand. Onze aftermovie biedt een uitstekende samenvatting. ? Mocht je verdere vragen hebben over B-CLOSE, onze heftruckoplossingen of onderhoudsdiensten, dan kan je meer informatie vinden op b-close.be of ons rechtstreeks contacteren. ?

Stapels wasgoed en platgoed, keurig en strak gebundeld, afleveren bij hotels, wellnesscentra of zorginstellingen. Met een bundelmachine van Bandall maakt u met gemak zulke stapels wasgoed. Bij elkaar gehouden door slechts een smalle banderol van papier of folie. Dus met een minimum aan verpakkingsmateriaal.

Merkeigenaars en verpakkingsontwikkelaars worden sterk beïnvloed door de duurzaamheidproblematiek. Op heden en zekerlijk vanaf volgend jaar komt de wetgeving daarbovenop. Dit vereist niet alleen innovatie en samenwerking, maar roept ook belangrijke vragen op. Zie je nog het bos door de bomen ? Wat zijn de implicaties voor uw producten & organisatie ? Wacht niet tot volgend jaar en behoudt een voorsprong in deze snel evoluerende sector. Bekijk nu het webinar, beschikbaar wanneer het u uitkomt!

Gestart als leverancier van in diepdruk geproduceerde verpakkingen in 2008 heeft Across in de loop der jaren een ware metamorfose ondergaan. Bedrukte folie levert het bedrijf in het Zwitserse Monteggio nog steeds maar het heeft zich daarnaast ontwikkeld tot consultant en aanjager als het gaat om het verduurzamen van verpakkingen.

De Labelexpo-serie staat erom bekend opkomende trends aan een wereldwijd publiek in de industrie te introduceren. De ambitieuze show van dit jaar zit boordevol machines die nooit eerder gezien zijn. Bekijk ze in actie in realtime en wees de eerste die zdee aan uw zich ontwikkelende bedrijfsstrategie toevoegt.

Teaser Text: De sector voor het bedrukken van etiketten en verpakkingen is een wereld die wordt gedefinieerd door innovatie en versterkt door technologie, en Labelexpo Europe 2023 brengt dit tot leven via een inspirerend programma met speciale educatieve onderwerpen die de snelst groeiende gebieden belichten.

Stapels wasgoed en platgoed, keurig en strak gebundeld, afleveren bij hotels, wellnesscentra of zorginstellingen. Met een bundelmachine van Bandall maakt u met gemak zulke stapels wasgoed. Bij elkaar gehouden door slechts een smalle banderol van papier of folie. Dus met een minimum aan verpakkingsmateriaal.

Elke ervaren heftruckchauffeur weet hoe moeilijk het is om met een volgeladen heftruck te manoeuvreren. Het veilig heffen, verplaatsen en neerzetten van palletten is dus een kunst. Met een lastdiagram krijgt u inzicht in het hefvermogen van de heftruck. Op verschillende hefhoogtes en bij verschillende lastzwaartepunten. Een handig hulpmiddel dus voor elke operator in uw bedrijf.

Als het gaat over grote hefhoogtes, bedoelen we echt wel hoog: een vorkhoogte van 8 meter of meer. Wie op deze hoogte wil stapelen, kiest dan best voor een reachtruck van Hyster. Die zorgt dat u in alle veiligheid en met de nodige nauwkeurigheid uw goederen stapelt zonder dat uw productiviteit daalt. Al is ook de behendigheid van de operator een belangrijke factor. Wij zetten enkele veiligheidstips op een rij.