Wilt u ook participeren?

Profiteer nog van de best beschikbare locaties op Empack Utrecht 2020.Bevestig uw deelname voor Kerst en profiteer van een interessant voordeel.

Thema's & features Empack Nederland

Via vooraanstaande contentpartners en keynotes brengen we tijdens Empack Utrecht opnieuw het meest actuele verpakkingsnieuws. De wensen en behoeften van onze bezoekers staan hierin centraal.We verwelkomen 8.500 bezoekers die in 3 dagen tijd de juiste oplossingen in techniek, materiaal en kennis vinden bij dé spelers van de verpakkingsindustrie. Benieuwd naar de nieuwe features en thema's?

Multivac licht een tipje van de sluier voor Empack in Jaarbeurs Utrecht 2020

Multivac is wederom van de partij tijdens Empack Utrecht op 31 maart, 1 & 2 april 2020. "Netwerken is een van de belangrijkste functies op de beurs. Onze naamsbekendheid is groot en onze reikwijdte in de markt gaat heel diep. Het gaat ons niet alleen om het kennismaken met nieuwe klanten als wel het informeren van onze bestaande relaties over de nieuwste ontwikkelingen tijdens Empack 2020."

Verpakkingsjournalist Erik Kruisselbrink

"Het is een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere versterking van deze alom gewaardeerde vakbeurs, die een uitstraling heeft naar de hele Benelux". Freelance verpakkingsjournalist Erik Kruisselbrink is sinds kort actief voor Empack Nederland. Hij schrijft vakinhoudelijke artikelen in aanloop naar het event. Hierdoor krijgen zowel exposanten als bezoekers een goed beeld van wat zij kunnen verwachten op Empack!

Get Smart (in) Packaging

Empack en Packaging Innovations zijn een verpakkingsevenement rijker. Tijdens de eerste editie op 23 oktober in Mechelen werd samen met Verpakking & Label magazine het nieuwe event Get Smart (in) Packaging georganiseerd. Een primeur voor de Belgische verpakkingssector!Tijdens deze dag werden de onderstaande partners geïnterviewd. Bekijk de filmpjes en geniet na van dit zeer geslaagde event.

Verpakkingsmateriaal verminderen in de groente en fruit sector

De banderol vervangt plastic zakken, zelfklevende etiketten, elastiek en andere complexe verpakkingen die gebruikt worden om groente en fruit te verpakken. Doordat er gebruik wordt gemaakt van 1 soort materiaal is dit eenvoudiger te recyclen door de eindgebruiker.

Verduurzaming van het supermarktschap

Onderzoek toont aan dat Europese supermarkten jaarlijks meer dan 1,5 miljoen ton plastic kunnen vervangen door duurzame alternatieven in vijf onderzochte productcategorieen. (en dat zijn meer dan 70 miljard stuks plastic per jaar)

Terug- en vooruitblik op Empack

De Nekkerhal-Brussels North was op 23 & 24 oktober 2019 dé plek voor elke professional in de verpakkingsindustrie. Meer dan 3.700 bezoekers vonden hun weg naar Mechelen, een stijging van maar liefst 30% tegenover de vorige editie in Brussels Expo.

Topa's trotse 3de plaats op The Greener Packaging Awards

Op 23 oktober werden op initiatief van Fost Plus, Valipac en Get Smart (in) Packaging de Greener Packaging Awards uitgereikt. In de categorie B2B eindigde Topa met z'n Fiber Film en Fiber Wrapper op een prachtige derde plaats.

Ontdek de toekomst van verpakkingstechnologie tijdens Empack

Bent u nieuwsgierig naar de toekomstvan verpakkingstechnologie? Dan verwachten wij u op Empack: het grootste community eventvan uw sector in België. Op 23 & 24 oktober komen bijna 4.000 professionals samen in de Nekkerhal-Brussels North. Een unieke kans om inspiratie op te doen, oplossingen te vinden voor uw uitdagingen, waardevolle contacten te leggen en uw bedrijf toekomstklaar te maken.

Verbreed uw kennis

Volg het seminarieprogramma van Get Smart (in) Packaging en FSC met duurzaamheid en circulaire economie als rode draad. Of laat u inspireren door packaging design goeroes tijdens de Pentawardsconferenties. Actief in de voedingssector? Schrijf u dan in voor het RetailDetail Food Congress.

Verdiep uw netwerk

Beleef op 23 oktober de allereerste editie van de awarduitreiking en het gala diner Get Smart (in) Packaging. Schrijf in en ontdek als eerste wie er een Get Smart (in) Packaging award, een Greener Packaging Award of een Trends Gazellen Award wint.

Uniek dubbelevent

Door de co-locatie met Packaging Innovations krijgt u een mooi overzicht van het hele verpakkingslandschap van morgen: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing. Meer dan 200 exposanten presenteren u hun producten en diensten.