De Océ LabelStream 4000-serie wordt tentoongesteld op LabelExpo Europe 2019

Canon zal de UV-inkjetdrukpers Océ LabelStream 4000-serie voorstellen op LabelExpo Europe in Brussel in hal 4, stand A5. Deze drukpers, bedoeld voor de productie van hoogkwalitatieve zelfklevende labels, zal getoond worden in een volledig geïntegreerde single-pass hybride etiketconversielijn.Bezoek Canon op LabelExpo 2019! Maak kennis met de gloednieuwe UV-inkjetdrukpersOcé LabelStream 4000-serie in een volledig geïntegreerde hybride configuratie, met tot 75 m/min, flexostations, koudfoliedruk, semiroterend stansen - allemaal nauw geïntegreerd om een nieuw niveau van single-pass productie-efficiëntie af te leveren met tot 1,845 m² per uur bij een digitale afdrukbreedte van 16 inch.Verken de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van hoge kwaliteit en prestaties alsook een gigantisch assortiment etiketten van hoge kwaliteit. We kijken ernaar uit u printresoluties van maar liefst 720 x 1080 dpi te tonen evenals een nieuwe topsnelheid om de doorvoer te verhogen en de doorlooptijden te minimaliseren.Voor meer informatie over de Océ LabelStream 4000-serie ga naar www.oce.com.

Antalis verzenddoos: meer dan een doos

Een goede verzendverpakking is qua formaat en functionaliteit afgestemd op het product wat verstuurd moet worden. De kwaliteit van de verzendverpakking moet voldoende zijn om het transport te doorstaan, hiermee voorkomt u schade.

Verpakkingsmateriaal verminderen in de groente en fruit sector

De banderol vervangt plastic zakken, zelfklevende etiketten, elastiek en andere complexe verpakkingen die gebruikt worden om groente en fruit te verpakken. Doordat er gebruik wordt gemaakt van 1 soort materiaal is dit eenvoudiger te recyclen door de eindgebruiker.

Empack & Packaging Innovations Mechelen 2019

Op 23 & 24 oktober vinden Empack en Packaging Innovations plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen. Empack is gericht op verpakkingstechnologie en Packaging Innovations combineert de wereld van technologie met de creatieve 'minds of branding'.

About FachPack

FachPack (Nuremberg, 24-26.9.19) is the European trade fair for packaging, processes and technology. About 1,600 exhibitors will present products and services for the packaging process chain for industrial and customer goods.

Schrijf nu in voor de Get Smart (in) Packaging Awards Inzendtermijn sluit op 30 juni

België heeft met de Get Smart (in) Packaging Awards een gloednieuwe verpakkingsprijs. Onderdeel hiervan vormen de bekende Greener Packaging Awards en de Trends Gazellen. De inschrijving voor de Awards via www.getsmartinpackaging.be sluit op 30 juni.De uitreiking van de Get Smart (in) Packaging Awards vindt plaats tijdens een feestelijke ceremonie op de eerste beursavond van Empack België in de Nekkerhal in Mechelen op woensdag 23 oktober. De aanvang is om 18.45 uur.Voorafgaand aan de feestelijke Awards-uitreiking vindt 's middags vanaf 15.15 uur eveneens onder de noemer Get Smart (in) Packaging een interessant en actueel verpakkingsseminarie plaats met duurzaamheid als rode draad in de diverse presentaties.Het event Get Smart (in) Packaging is een gezamenlijk initiatief van Easyfairs (organisator van onder andere de beurzen Empack & Packaging Innovations) en Verpakking & Label Magazine (uitgeverij Roularta) in samenwerking met Fost Plus en Valipac.

Antalis verzenddoos: meer dan een doos

Een goede verzendverpakking is qua formaat en functionaliteit afgestemd op het product wat verstuurd moet worden. De kwaliteit van de verzendverpakking moet voldoende zijn om het transport te doorstaan, hiermee voorkomt u schade.

Nieuw: Bandall's SHOWTAB. Dat communiceert net dat beetje meer

Highlight uw merk, promoties of tracking codes met Bandall's SHOWTAB. Bandall's SHOWTAB is een (bio)banderol met een additionele verlenging en een optionele printmogelijkheid in 1 stap. Een extra stuk banderol van hetzelfde banderolleermateriaal wordt automatisch op de gebanderolleerde band gesealed.

Papieren plakband, een milieuvriendelijk alternatief

Kartonnen dozen sluiten gebeurt met drie soorten plakband: PVC, PP of papier. We hoeven u niet te vertellen welke van deze drie opties de milieuvriendelijkste is. Maar wist u ook dat papieren plakband veel beter sluit dan de andere twee?

Antalis gaat voor de vierkante verzendkoker

De alom bekende ronde verzendkoker wordt veel gebruikt om een klein aantal gedrukte vellen per post te versturen. Inmiddels wint de golfkartonnen vierkante verzendkoker terrein, omdat deze vele voordelen biedt.

Banderol dringt plasticgebruik terug in de non-food sector

Door toedoen van de verpakkingstrend "less is more" dringt het banderolleren door in de non-food sector. Producten (of bundels met producten) die niet noodzakelijkerwijs in krimpfolie, zakken of dozen verpakt hoeven te worden, hebben vaak voldoende aan een slim uitgedachte banderol.

Print uw prijzen op PVC kaarten

Edikio is de ideale alles-in-één oplossing om prijskaartjes te drukken : 1 kaartprinter met een printlint, kaarten op kredietkaart formaat, de software voor deze aan te maken en toebehoren zoals: pic, staanders, spelden.

Air-O-Film® laat uw lading ademen !

En dat is vaak nodig. Denk maar aan warme of gekoelde ladingen, verse groenten en fruit of vochtige en begaste ladingen. Allemaal kunnen ze condensatie missen als kiespijn, want het maakt de lading onstabiel of de producten zelfs onverkoopbaar. Met heel wat extra kosten en boze klanten tot gevolg.