Web weergave

Vooraf stelde menigeen in de branche zichzelf de vraag hoe Fespa zich in Amsterdam staande zou houden. De beurs vond ongeveer twee maanden plaats voordat de agenda's zouden worden gedomineerd door Drupa in Düsseldorf. Daar staan grootformaat, print en sign ook steeds meer in de belangstelling. Voor sommige standhouders betekende dit keuzes maken.

PRINT en SIGN

Automatisering is tijdens Fespa vooral een onderwerp dat is gekoppeld aan hardware. Net als bij voorgaande edities waren de softwaretoepassingen niet dik gezaaid. Toch zoeken signbedrijven voor hun activiteiten steeds meer naar goede workflow- en automatiseringssoftware. Opschalen is zonder digitale hulpmiddelen nauwelijks een optie.

AUTOMATISATIE

De rood/witte Drupa-vlaggen wapperen weer in Düsseldorf. Van 28 mei tot 7 juni 2024 worden meer dan 200.000 bezoekers in de Messe verwacht. Na acht jaar pakken we eindelijk de draad weer op: waar waren we gebleven, en wat mogen we verwachten op het vlak van large format printing? We presenteren een greep uit het aanbod.

PREVIEW DRUPA