Stel je een UV-printer voor die allerlei zelfklevende ontwerpen kan produceren, rechtstreeks op transferfolie, om allerlei promotionele of gepersonaliseerde voorwerpen te versieren. Zonder snijden of wieden! Het bestaat: het is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Minerva, een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor zeefdruk.

Als dochterbedrijf van een succesvol reclamegigant vormt L-Arts uit Leipzig de Duitse productie-unit voor grootformaatprint, in- en outdoorreclame en sign. Aangezien het printbedrijf sterk inzet op personalisering, voor onder andere een aantal grote fastfoodketens en retailnetwerken, moeten de administratieve en productieprocessen dat maatwerk goed kunnen ondersteunen. En L-Arts miste heel wat efficiëntie van de in-house business software...

Nog even en u bent helemaal up-to-date met de trends van vandaag én de hypes van morgen. Want de vakbeurs Sign2Com biedt u een uitgebreide staalkaart van wat er leeft en beweegt in de wereld van visuele communicatie en signage. Met gratis catering voor alle exposanten en bezoekers.Registreer u vandaag nog gratis en laat u verrassen.

Stel dat u kleuren en wit in een geweldige kwaliteit kunt printen, zonder extra kosten ofinspanningen? Nu kunt u toepassingen met een hoge marge in huis halen zonderhandmatig onderhoud of verspilling van inkt.Voorkom dure en complexe workarounds en kies voor eenvoud met deHP Latex 630 printerserie.