De richting ligt vast. Het doel is bekend. De trein naar een bedrijfszekere toekomst gaat ook voor jouw grafische productiebedrijf richting automatiseren, connecteren en integreren. Alleen zo kan je hogere efficiëntie en gezonde marges blijven garanderen.Maar hoe loopt dat traject voor jouw bedrijf? Waar stap je op, en waar stap je over? Hoe koppel je de juiste bedrijfsprocessen en integreer je oplossingen van derden? Hoe werkt dat voor jouw specifieke toepassingen? En vooral: hoe begin je er aan?

Steeds meer bedrijven produceren op bestelling, wat inhoudt dat ze producten pas maken wanneer de klant deze bestelt. Dit reduceert kosten met behoud van flexibiliteit, voorkomt overproductie en maakt productie op korte afstand mogelijk zodat sneller kan worden geleverd. Systemen van Kornit ondersteunen deze strategie door inrichting en voor- en nabehandeling te elimineren, waardoor tijd overblijft om meteen in te springen op nieuwe trends en vraag.

Alleen de komende tijd ontvangt u 3 jaar garantie op de nieuwe Mimaki CJV300-160 Plus en JV300-160 Plus. De Plus serie vertegenwoordigd de volgende iteratie van Mimaki's kerntechnologie, en bestaat uit drie modellen: de geïntegreerde solvent printer/cutter CJV300 Plus, de solvent printer JV300, en de cutting plotter CG-FXII Plus.

Het digitale alternatief voor de degel en de cilinderpers de Iecho PK-series. De PK-series is het nieuwste type snijplotter met speciaal rilwiel en automatische invoer en uitvoer. Deze machine is ideaal voor ondemand productie van wenskaarten, vouwkarton verpakkingen en Direct Mail.

Wij zijn trots op het feit dat wij u kunnen mededelen dat wij onze serie IP 5700 High Performance snijfolies hebben uitgebreid. Deze supersoft film met een levensduur van 8 jaar, biedt onovertroffen mogelijkheden bij het snijden en pellen en is nu beschikbaar in 90 kleuren. De 25 meest populaire kleuren hebben wij nu ook beschikbaar met een PerfectApply en high-tack lijmlaag.

Kies voor Agfa's inkjetinkten: ontwikkeld op maat van Agfa's vlakbed- en rollenprinters en geschikt voor een breed gamma aan druktoepassingen. Levendige kleuren, topkwaliteit en uitstekende hechting gegarandeerd!

Neem nu deel met de door u gemaakte projecten aan de internationale wedstrijd in interieurinrichting, de Antalis Interior Design Award 2019, en win één van de 9 awards. Deze nieuwe editie is een unieke kans voor drukkers, ontwerpers en studenten om hun projecten te laten zien aan een gerenommeerde, internationale jury uit de designwereld: HP, Accor hotels, FESPA, IWG, Peclers en Saquez. De winnaars kunnen rekenen op heel wat internationale media aandacht in 10 Europese landen. Alvast inspiratie opdoen en de ingezonden projecten bekijken? Dat kan in The Gallery 2019.