Mimaki lanceert vandaag twee nieuwe LED-UV grootformaat flatbed inkjetprinters, de JFX600-2513 en de JFX550-2513. Deze nieuwe modellen zijn leverbaar na de zomer van 2021 en bieden hoge printsnelheid en hoge productiviteit. Dankzij een ruimere keuze uit inkttypen en meer flexibiliteit in soorten media openen ze voor printserviceproviders de poort naar een breder scala van toepassingen.

Keypoint Intelligence stelt zijn nieuw testrapport voor, waarin de Canon Colorado 1650 printer is beoordeeld in drie categorieën - beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid. In alle categorieën behaalde de printer uitzonderlijke resultaten en Keypoint Intelligence concludeert: "De Colorado 1650 is een indrukwekkende all-round performer en is een uitstekende keuze voor vrijwel alle grootformaat printtoepassingen".

Zodra de zon straks weer stevig doorbreekt, zal u vast ook graag met volle teugen genieten. Tot wanneer het zonlicht uw dagelijkse leven beïnvloedt en de uitermate sterke UV zonnestralen uw thuis- of werkomgeving omtoveren tot een minder comfortabele omgeving.

PantoonBenes en Canon besloten tot een samenwerking om de UVGel printtechnologie in het PantoonBenes aanbod op te nemen. Deze technologie wordt gebruikt in de Canon Colorado 1.6 mtr Roll-To-Roll printers en is uitermate geschikt voor de grotere printvolumes of wanneer men met piekmomenten geconfronteerd wordt. De hoge snelheid van de Colorado in combinatie met de korte droogtijd maakt dat ook grote oplages toch snel verwerkt kunnen worden.

Produceer krasbestendige, geurloze prints zonder droogtijd en geniet van de rijke, kleurrijke en haarscherpe beelden en van het indrukwekkende toepassingsbereik die de voordelen van UVgel inkt kenmerken.De Colorado printers zijn ontworpen met het oog op uw bedrijfsbehoeften, met printsnelheden waarmee u hoge printvolumes kan printen en u ook soepel door piekperioden helpen, met een betere winstgevendheid dankzij een lager inktverbruik en met een uitstekende printkwaliteit.

De UVgel Wallpaper Factory is een volledig geautomatiseerde oplossing voor het produceren van digitaal geprint behangpapier en andere hoog-volume toepassingen. De oplossing is volledige modulair en kan bestaan uit:1 Een gemotoriseerde Fotoba Jumbo Roll JRL 170 medialader2 De Colorado 1650 UVgel grootformaatprinter3 Een Fotoba XLD 170WP Cutter, die het product volgens de gewenste specificaties snijdt, in zowel de x- als y-richting4 Een Fotoba REW 162 Rewinder met ingebouwde tapingeenheid, voor het opwikkelen van het geprinte en gesneden behang, klaar voor een onmiddellijke levering en toepassing