De wereld was en is nog steeds in de greep van Covid-19. Het virus greep al genadeloos om zich heen en heeft wereldwijd geleid tot het invoeren van draconische maatregelen. Ook onze showroom ontsprong de dans niet en ging willens nillens in lockdown.

In een tijdperk waarin de vooruitzichten voor de detailhandel onzeker zijn, de vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen explosief stijgt en wij allen fysiek afstand van elkaar moeten houden, zijn flexibiliteit en veiligheid tot sleutelbegrippen geworden. De systemen van Kornit bieden drukkers de middelen om in dit nieuwe milieu te overleven en te gedijen.

De richting ligt vast. Het doel is bekend. De trein naar een bedrijfszekere toekomst gaat ook voor jouw grafische productiebedrijf richting automatiseren, connecteren en integreren. Alleen zo kan je hogere efficiëntie en gezonde marges blijven garanderen.Maar hoe loopt dat traject voor jouw bedrijf? Waar stap je op, en waar stap je over? Hoe koppel je de juiste bedrijfsprocessen en integreer je oplossingen van derden? Hoe werkt dat voor jouw specifieke toepassingen? En vooral: hoe begin je er aan?

Steeds meer bedrijven produceren op bestelling, wat inhoudt dat ze producten pas maken wanneer de klant deze bestelt. Dit reduceert kosten met behoud van flexibiliteit, voorkomt overproductie en maakt productie op korte afstand mogelijk zodat sneller kan worden geleverd. Systemen van Kornit ondersteunen deze strategie door inrichting en voor- en nabehandeling te elimineren, waardoor tijd overblijft om meteen in te springen op nieuwe trends en vraag.