Eindelijk, we mogen weer. Daarom en met nog meer goesting dan andere jaren, kijken wij er enorm naar uit om u weer allemaal in levenden lijve te mogen verwelkomen tijdens het jaarlijkse feest van de grafische industrie bij congrescentrum Lamot in Mechelen.

Denk ook alvast na over het boeken van uw accommodatie. Er zijn vele hotels waar u al kunt reserveren. Boek nu en gebruik de aanbevolen leverancier van FESPA voor de beste keuze tegen gereduceerd tarief. Vanuit een centrale locatie, goed bereikbaar via openbaar vervoer en de auto, is reizen naar de RAI Amsterdam eenvoudig en stressvrij. Bezoek onze website voor meer informatie over reizen naar en van de beurslocatie.

Neem een kijkje in de Exhibitor Showroom en profiteer van een onlinehub met het laatste nieuws en inhoud uit de sector. U kunt brochures downloaden, producten bekijken en een lijst van uw favoriete exposanten opstellen, voordat u ze live op de beurs gaat zien en gaat netwerken.

Ook de vijftiende editie van de vakbeurs Sign2Com pakt uit met een goed gestoffeerd seminarieprogramma. In samenwerking met de beursorganisator Kortrijk Xpo brengt M&C Magazine relevante content naar het hart van de beursvloer. U bent van harte welkom. Alle seminars zijn gratis, doe er uw voordeel mee!