Printwerk verhoogt de emotionele impact en verbetert producten.Streetwear modezaak Calico Jack werkt samen met Canon om retailtoepassingen te printen om hun klanten een uitzonderlijke winkel¬ervaring aan te bieden. Van hang tags en labels tot behangpapier en vloerschildering, een oogverblindend lenticulair printwerk.

Sinds de introductie enkele jaren terug van de nieuwe Direct To Film (DTF)-technologie voor transferbedrukking van textiel, gaat het hard voor het in Dilbeek gevestigde Minerva Textile International. Hierover zegt zaakvoerder Dirk D'Hulster het volgende: "De opkomst van de DTF druktechniek heeft een ware revolutie teweeggebracht in deze sector. De mooiere beeldkwaliteit in combinatie metde snelheid en gebruiksvriendel_ kheid van het productieproces, maakt dat nu ook grotere volumes realiseerbaar worden met deze digitale druktechniek."

Uniek concept van Vegan Junk Food Bar biedt klanten een unieke ervaringVegan Junk Food Bar besloot voor één van de restaurants in Amsterdam de kleurrijke wereld die hen zoveel succes bracht, los te laten en het restaurant opnieuw in te richten met kunstzinnige zwart-wittekeningen die het interieur van het hele restaurant domineren. Dit geeft klanten het gevoel dat ze in een echt stripboek zitten en tegelijkertijd kunnen zij genieten van een aantal smakelijke, kleurrijke burgers.

Volg ons komende webinar en ontdek de nieuwste innovatie op het gebied van HP Latex en hoe je meer opdrachten kunt aannemen en je marges kunt vergroten. Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt! Tot dan! Het HP team voor grootformaat printen

Tijdens de VIGC-trainingen werk je aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties en vaardigheden. Ontwikkelbehoeften en leerdoelen staan daarbij voorop. Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van jouw organisatie. Zo werken we samen aan het best mogelijke leerresultaat.