Tijdens drupa heeft Canon de Arizona 2300 serie met FLXflow-technologie aangekondigd. Deze serie introduceert nieuwe productiviteits-kenmerken binnen het assortiment flatbed-printers. Voortbouwend op de bestaande technologie biedt de nieuwe FLXflow niet alleen de originele 'Hold'-functionaliteit, die helpt om media vast te houden op de zoneloze flatbed-tafel, maar ook de nieuwe optionele 'Float'- en 'Instant Switch'-functionaliteit om de mediaverwerking te verbeteren.

Dataline vertrok naar drupa met de MultiPress 6.0 Sirius en een sterke belofte: "Wij halveren jouw administratieve kosten per sign- en printorder.". Het team keert terug met een massa aan businessopportuniteiten en een 6de EDP Award.

Het nieuwe partnerschap brengt de Acuity Prime-machines naar een breder netwerk van printserviceproviders in België en Luxemburg.Fujifilm is verheugd zijn nieuwe strategische partnerschap met dealer Igepa Belux aan te kondigen ter ondersteuning van de verkoop van het Acuity Prime assortiment in gebieden van de Benelux.

Onder grote belangstelling van de bezoekers toonde Zünd tijdens Fespa Amsterdam aan dat digitaal snijden loont. De primeurs op de sign-beurs vormden de opmaat voor de deelname aan Drupa 2024. Daar is de Zünd Q-Line, de alles-in-een-oplossing voor onbemande snijproductie, de wereldprimeur.

"MultiPress halveert de administratieve kosten van je print- en signorders". Met deze krachtige belofte presenteert Dataline zich op drupa met de nieuwe MultiPress 6.0 Sirius.

MagScience is een nieuwe generatie van printbare magnetische folies op basis van high-tech wetenschappelijke ontwikkelingen in de magneet-industrie. Deze magneten zijn dunner en lichter, maar hebben tegelijkertijd een sterkere kleefkracht waardoor ze zich gemakkelijk hechten aan ijzer en ijzerhoudende oppervlakken.

VPK Courcelles - in de markt ook wel bekend als Cartonneries de Wallonie - is gespecialiseerd in de productie van bijzondere soorten en formaten dozen en displays. Hoe moeilijker de opdracht, hoe liever. Daarom past de digitale D3 2XL-3200 snijmachine van Zünd perfect in hun plaatje.