Skateboards voor stunts in de halfpipe of als kunstwerk in huis, gegarandeerd indruk.Het Belgisch distributie- en detailhandel-bedrijf HURRAY investeerde in een Arizona-flatbedprinter om klanten op een unieke manier een wowgevoel te geven. HURRAY kan nu gepersonaliseerde skateboards in hun eigen magazijn maken en produceren.

Het Gentse printbedrijf Print & Compagnie biedt diverse textielprinttechnieken aan: zeef-, transfer- en tampondruk, DTG printing, borduren. Door een forse bedrijfsgroei was een betere planning nodig. Tijd om de workflow te optimaliseren met MultiPress!

Laat u inspirieren - verschillende toepassingen helpen printproviders hun diensten te diversifiëren.Door een breed scala aan printservices aan te bieden aan zakelijke klanten, kunnen printprofessionals meetbare waarde leveren aan hun klanten.Bekijk hoe uw bedrijf waardevolle klanten kan behouden met de nieuwste trends op het gebied van printtoepassingen.

Mimaki kondigt op zijn evenement Global Innovation Days zijn eerste 'direct to film' (DTF) inkjetprinter, de TxF150-75, aan. De printer maakt gebruik van een op hitte gebaseerde transfermethode. Het is ideaal voor het creëren van premium, op maat gemaakte merchandising, sportkleding en diverse promotionele textieltoepassingen.

Het gekende Parijse "Métropole Atelier" werd doorheen de jaren in sneltempo een signage-expert met een sterke reputatie. Algemeen directeur Gary Blumenfield ging daarom op zoek naar een toekomstgerichte ERP-software op maat van het bedrijf...

Printwerk verhoogt de emotionele impact en verbetert producten.Streetwear modezaak Calico Jack werkt samen met Canon om retailtoepassingen te printen om hun klanten een uitzonderlijke winkel¬ervaring aan te bieden. Van hang tags en labels tot behangpapier en vloerschildering, een oogverblindend lenticulair printwerk.

Dataline zoekt continu getalenteerde en vooral gepassioneerde werknemers. Jeroen de Cock is de nieuwste toevoeging aan het groeiende Dataline team. Hij ondersteunt het Business Development team voor MultiPress in Vlaanderen en Zuid-Nederland.

Sinds de introductie enkele jaren terug van de nieuwe Direct To Film (DTF)-technologie voor transferbedrukking van textiel, gaat het hard voor het in Dilbeek gevestigde Minerva Textile International. Hierover zegt zaakvoerder Dirk D'Hulster het volgende: "De opkomst van de DTF druktechniek heeft een ware revolutie teweeggebracht in deze sector. De mooiere beeldkwaliteit in combinatie metde snelheid en gebruiksvriendel_ kheid van het productieproces, maakt dat nu ook grotere volumes realiseerbaar worden met deze digitale druktechniek."

Uniek concept van Vegan Junk Food Bar biedt klanten een unieke ervaringVegan Junk Food Bar besloot voor één van de restaurants in Amsterdam de kleurrijke wereld die hen zoveel succes bracht, los te laten en het restaurant opnieuw in te richten met kunstzinnige zwart-wittekeningen die het interieur van het hele restaurant domineren. Dit geeft klanten het gevoel dat ze in een echt stripboek zitten en tegelijkertijd kunnen zij genieten van een aantal smakelijke, kleurrijke burgers.

Volg ons komende webinar en ontdek de nieuwste innovatie op het gebied van HP Latex en hoe je meer opdrachten kunt aannemen en je marges kunt vergroten. Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt! Tot dan! Het HP team voor grootformaat printen