Denk ook alvast na over het boeken van uw accommodatie. Er zijn vele hotels waar u al kunt reserveren. Boek nu en gebruik de aanbevolen leverancier van FESPA voor de beste keuze tegen gereduceerd tarief. Vanuit een centrale locatie, goed bereikbaar via openbaar vervoer en de auto, is reizen naar de RAI Amsterdam eenvoudig en stressvrij. Bezoek onze website voor meer informatie over reizen naar en van de beurslocatie.

Neem een kijkje in de Exhibitor Showroom en profiteer van een onlinehub met het laatste nieuws en inhoud uit de sector. U kunt brochures downloaden, producten bekijken en een lijst van uw favoriete exposanten opstellen, voordat u ze live op de beurs gaat zien en gaat netwerken.

Nog maar één maand te gaan tot we de deuren openen van de European Sign Expo en we elkaar weer echt kunnen zien.NU REGISTREREN

Nico, zaakvoerder van Digital Dot : "Wij kennen Pascal van Pix & Real al meer dan drie jaar en waren er altijd al van overtuigd dat ze dit nodig hadden om naar een 'next level' te gaan."

Ook de vijftiende editie van de vakbeurs Sign2Com pakt uit met een goed gestoffeerd seminarieprogramma. In samenwerking met de beursorganisator Kortrijk Xpo brengt M&C Magazine relevante content naar het hart van de beursvloer. U bent van harte welkom. Alle seminars zijn gratis, doe er uw voordeel mee!

Door René de Heij, algemeen directeur Probo en Tjalling Werkman, productontwikkelaar.Nederlands gesproken Maandag 20 september 202111u30-12u00 + Q&A

Door Jos Steutelings, de managing director van VIGC Kenniscentrum Grafische Innovatie.Nederlands gesprokenMaandag 20 september 202115u30-16u00 + Q&A

SIGN2COM is een professionele 'Get Together' waar spelers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiewereld zich profileren.

SIGN2COM is een totaalgebeuren. Een signfestival, zeg maar. U ziet, hoort, voelt de toekomst. In elke hoek valt er wel iets te beleven: de jongste visuele snufjes, een seminar, een animatie, een interessante ontmoeting ... SIGN2COM is een belevenis die lang blijft hangen, zo veel is zeker. En dat is nu precies het verschil met andere vakbeurzen.