Communiceer uw boodschap op een snelle, duidelijke en veilige manier. Ontdek nu onze grafische folies voor ramen, wanden en vloeren, die geschikt zijn voor de productie van stickers waarmee richtlijnen voor social distancing kunnen worden gecommuniceerd.

Zodra de zon straks weer stevig doorbreekt, zal u vast ook graag met volle teugen genieten. Tot wanneer het zonlicht uw dagelijkse leven beïnvloedt en de uitermate sterke UV zonnestralen uw thuis- of werkomgeving omtoveren tot een minder comfortabele omgeving.

PantoonBenes en Canon besloten tot een samenwerking om de UVGel printtechnologie in het PantoonBenes aanbod op te nemen. Deze technologie wordt gebruikt in de Canon Colorado 1.6 mtr Roll-To-Roll printers en is uitermate geschikt voor de grotere printvolumes of wanneer men met piekmomenten geconfronteerd wordt. De hoge snelheid van de Colorado in combinatie met de korte droogtijd maakt dat ook grote oplages toch snel verwerkt kunnen worden.

Produceer krasbestendige, geurloze prints zonder droogtijd en geniet van de rijke, kleurrijke en haarscherpe beelden en van het indrukwekkende toepassingsbereik die de voordelen van UVgel inkt kenmerken.De Colorado printers zijn ontworpen met het oog op uw bedrijfsbehoeften, met printsnelheden waarmee u hoge printvolumes kan printen en u ook soepel door piekperioden helpen, met een betere winstgevendheid dankzij een lager inktverbruik en met een uitstekende printkwaliteit.

De UVgel Wallpaper Factory is een volledig geautomatiseerde oplossing voor het produceren van digitaal geprint behangpapier en andere hoog-volume toepassingen. De oplossing is volledige modulair en kan bestaan uit:1 Een gemotoriseerde Fotoba Jumbo Roll JRL 170 medialader2 De Colorado 1650 UVgel grootformaatprinter3 Een Fotoba XLD 170WP Cutter, die het product volgens de gewenste specificaties snijdt, in zowel de x- als y-richting4 Een Fotoba REW 162 Rewinder met ingebouwde tapingeenheid, voor het opwikkelen van het geprinte en gesneden behang, klaar voor een onmiddellijke levering en toepassing

Canon heeft twee 'Product of the Year' awards gewonnen in de categorieën 'Digital Inks - UV' en 'Automation Equipment (print/post-print)' tijdens de jaarlijkse competitie die wordt georganiseerd door de PRINTING United Alliance. De UVgel 460-inkten en de UVgel Wallpaper Factory van Canon werden geselecteerd uit meer dan 200 inzendingen in 85 categorieën en zijn beide gekozen vanwege de voordelen voor de klant en de innovatie in de markt voor grootformaat-printproducten.

De nieuwe Arizona 2300 printerserie heeft een innovatieve flatbedarchitectuur die is gebaseerd op de Arizona FLOW-technologie, een indrukwekkende luchtstroomtechniek met een zoneloze tafel om de media zeer nauwkeurig op de tafel te plaatsen

Mimaki Europe heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe compacte 3D-inkjetprinter in uv-kleuren 3DUJ-2207. Mimaki was eerder al de eerste om op de 3D-markt een grotere industriële printer, de 3DUJ-553, te brengen die meer dan 10 miljoen kleuren kon printen.