Canon's portfolio 64" roll-to-roll printers is uitgebreid met de Colorado 1630: alle voordelen van de UVgel-printtechnologie tegen een lagere investering. De Colorado-familie speelt een onmiskenbare rol in de UVgel Wallpaper Factory en sluit aan bij revolutie in interieurdecoratie. Download het rapport met wereldwijde trends en revolutionaire technologieën.

Als printmediabedrijf kan je onmogelijk elk grafisch productieproces zelf in huis hebben, maar je wil wél een one-stop-shop zijn voor je klanten en een volledig aanbod van printproducten aanbieden. Daar bestaat nu een gemakkelijke oplossing voor ...

Igepa Belux koopt Seynhaeve Plastics uit Hooglede. De overname-overeenkomst voorziet dat op 1 juli 2021 Igepa Belux alle activiteiten, klanten, stock, machines van Seynhaeve Plastics en het voltallige personeel overneemt. Deze overname kadert in de strategische bedrijfsvisie van Igepa om te diversifiëren en te groeien in een beperkt aantal markten, waaronder die van de visuele communicatie.

Decoratietrends veranderen voortdurend. Meer dan ooit eisen deze trends, voor zowel de decoratie van commerciële omgevingen, zoals kantoren, verkoopruimten en horecagelegenheden, als die van particuliere woningen, een steeds flexibeler, persoonlijker en dynamischer interieur.

De reflecterende Frontlit is een PVC zeildoek, geschikt voor het printen met UV, solvent, resin of latex inkten. Dit materiaal is geschikt voor het lassen.

In de mode en retail is verandering is de constante factor. Maar recente transformaties, soms veroorzaakt door de pandemie, in andere gevallen meer organisch tot stand gekomen, leiden tot verschuivingen in onze bedrijfsmodellen. Hieronder noemen wij drie opvallende wijzigingen die merken, printleveranciers en iedereen daartussenin dwingen om naar een hogere versnelling te schakelen.

Keypoint Intelligence stelt zijn nieuw testrapport voor, waarin de Canon Colorado 1650 printer is beoordeeld in drie categorieën - beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid. In alle categorieën behaalde de printer uitzonderlijke resultaten en Keypoint Intelligence concludeert: "De Colorado 1650 is een indrukwekkende all-round performer en is een uitstekende keuze voor vrijwel alle grootformaat printtoepassingen".

Ook Aleyant sluit zich aan bij het Dataline Certified Partner Program, met integratie tussen Pressero web-to-print storefront en MultiPress MIS/ERP-software. De resulterende verbinding zorgt voor duurzame next-level e-businessautomatisering in de grafische industrie, met verhoogde efficiëntie voor gebruikers van zowel Pressero als MultiPress.

Communiceer uw boodschap op een snelle, duidelijke en veilige manier. Ontdek nu onze grafische folies voor ramen, wanden en vloeren, die geschikt zijn voor de productie van stickers waarmee richtlijnen voor social distancing kunnen worden gecommuniceerd.

PVC is één van de meest succesvolle moderne kunststoffen. Het wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen in ons dagelijkse leven.

Join Mimaki's upcoming webinar on Tuesday, April 13, and get familiar with the new TS100-1600 dye sublimation printer. During the webinar, you will also get the chance to ask questions to Mimaki's print experts live!

Communiceer uw boodschap op een snelle, duidelijke en veilige manier. Ontdek nu onze grafische folies voor ramen, wanden en vloeren, die geschikt zijn voor de productie van stickers waarmee richtlijnen voor social distancing kunnen worden gecommuniceerd.