VPK Courcelles - in de markt ook wel bekend als Cartonneries de Wallonie - is gespecialiseerd in de productie van bijzondere soorten en formaten dozen en displays. Hoe moeilijker de opdracht, hoe liever. Daarom past de digitale D3 2XL-3200 snijmachine van Zünd perfect in hun plaatje.

Oproep voor alle specialisten voor signage en visuele communicatie!Wilt u kennismaken met de nieuwste innovaties op gebied van signage en visuele communicatie?Oplossingen voor doosletters, digital signage, verlichte displays en out-of-home-media op één plek bij elkaar zien?Netwerken met experts en gelijkgestemde professionals uit de branche?De actuele trends in de branche zien en ontdekken hoe u daarmee uw bedrijf kunt laten groeien?

Als antwoord op de groeiende vraag naar milieuvriendelijke printbare oplossingen voor interieurdecoratie breidt FILMOLUX haar assortiment uit met PVC-vrije wandbekleding van het premium behangmerk DESARDI® Met twee nieuwe non-woven behangsoorten en een zelfklevend textiel voor wandbekleding is het personaliseren van interieurs eenvoudiger dan ooit.

Bekijk de opname van het webinar over HP Latex en ontdek de vele hoogwaardige toepassingen.Krijg inzichten in de manier waarop HP Latex witte inkt cruciaal kan zijn bij het aantrekken van nieuwe opdrachten en om maximaal te profiteren van uw output.

Hoe de Colorado M-serie met UVgel de printactiviteiten van FaberExposize mogelijk maakte: 3- en 5-laags printen, wit printen en printen op magnetische media.

Supercolor, een vooraanstaand print- en signbedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in grootformaat digitaal drukwerk, is één van de vele MultiPress gebruikers die dagelijks de voordelen van professionele business software ervaart. Sinds 2010 maakt Supercolor gebruik van MultiPress Business Software om hun planning, relatiebeheer, calculaties en orderbeheer in goede banen te leiden.