Decoratietrends veranderen voortdurend. Meer dan ooit eisen deze trends, voor zowel de decoratie van commerciële omgevingen, zoals kantoren, verkoopruimten en horecagelegenheden, als die van particuliere woningen, een steeds flexibeler, persoonlijker en dynamischer interieur.

De reflecterende Frontlit is een PVC zeildoek, geschikt voor het printen met UV, solvent, resin of latex inkten. Dit materiaal is geschikt voor het lassen.

Na een succesvolle editie van de Sign2Com in september kregen wij veel vragen omtrent het lasergraveren en -snijden. Welke materialen zijn geschikt voor de laser? Kan ik zowel snijden als graveren met eenzelfde machine? Hoe werkt het nieuwe camerasysteem? Hoe lang gaat een lasersysteem mee? Wat is er nog meer benodigd bij de aanschaf ?

Een hoop vragen die belangrijk zijn om u goed te kunnen oriënteren. Daarom organiseren wij op 2, 3 en 4 februari een speciale open dag in het Biznis hotel in Lokeren (België). U bent van harte uitgenodigd voor deze persoonlijke open dag om kennis te maken met de mogelijkheden van Epilog Laser. Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje en drankje tijdens de demonstratie. Komt u ook?

U bent van harte uitgenodigd voor deze persoonlijke open dag om kennis te maken met de mogelijkheden van Epilog Laser. Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje en drankje tijdens de demonstratie. Tijdens de open dag tonen wij zowel CO2 als Fiber lasers met verschillende wattages.U bent als enige met onze adviseur aanwezig om alle antwoorden op uw vragen te krijgen. Er is gelegenheid om met verschillende materialen te werken en indien gewenst kunt u ook uw eigen materiaal meenemen. Om er zeker van te zijn dat we u goed kunnen informeren, werken we op afspraak van ongeveer een uur.

Meld u dan nu aan via de website, via e-mail naar markw@epiloglaser.com of telefonisch via +31 30 760 2998 en vermeld daarbij welke dag (2,3 of 4 februari) en tijdstip uw voorkeur heeft.Wij kijken uit naar uw komst!

Wil je deze feestdagen flink uitpakken? Van unieke houten kerstkaarten tot luxe gegraveerde borrelplanken: met keuze uit honderden bijzondere producten wordt je klanten verrassen pas écht een feestje.

Dataline heeft er een nieuwe klant bij: 3Motion. Die naam heb je ongetwijfeld wel eens gehoord, maar voor de zekerheid bieden wij toch een korte introductie. 3Motion is een succesvol printmediabedrijf gespecialiseerd in groot formaat digital printing. Lees verder voor wat je moet weten over deze Oost-Vlaamse printparel.

De reflecterende Frontlit is een PVC zeildoek, geschikt voor het printen met UV, solvent, resin of latex inkten. Dit materiaal is geschikt voor het lassen.

Project CLOSER, een doek van 105 x 68 meter van een man in een brandwerend pak op het grasveld van het Belgische Koning Boudewijnstadion, vestigt aandacht op onder- en overschatting, op corona, op klimaatverandering en schijnbare onoverwinnelijkheid.

De afwerking van sign- en largeformat printopdrachten is een stuk complexer dan bij standaard digitaal of offset drukwerk. Dat complex proces is niet alleen voor het productieteam een vraagstuk, maar ook voor jouw administratie. Hoe los je dit op?