Het toonaangevende Europese evenement voor onbedrukte signage en visuele communicatie keert terug in 2020, in de gloednieuwe locatie Madrid!

Het optimaliseren van productie met combinatie-orders is meer dan een 'leuk extraatje'. Je bespaart op de vaste kosten én je machines drukken efficiënter! Je verlaagt materiaalverbruik en vermindert afval. En bovendien zorgen minder verschillende drukopdrachten voor minder opstarten van persen. Benieuwd hoe MultiPress dat klaarspeelt?

Alleen de komende tijd ontvangt u 3 jaar garantie op de nieuwe Mimaki CJV300-160 Plus en JV300-160 Plus. De Plus serie vertegenwoordigd de volgende iteratie van Mimaki's kerntechnologie, en bestaat uit drie modellen: de geïntegreerde solvent printer/cutter CJV300 Plus, de solvent printer JV300, en de cutting plotter CG-FXII Plus.

Het digitale alternatief voor de degel en de cilinderpers de Iecho PK-series. De PK-series is het nieuwste type snijplotter met speciaal rilwiel en automatische invoer en uitvoer. Deze machine is ideaal voor ondemand productie van wenskaarten, vouwkarton verpakkingen en Direct Mail.

Wij zijn trots op het feit dat wij u kunnen mededelen dat wij onze serie IP 5700 High Performance snijfolies hebben uitgebreid. Deze supersoft film met een levensduur van 8 jaar, biedt onovertroffen mogelijkheden bij het snijden en pellen en is nu beschikbaar in 90 kleuren. De 25 meest populaire kleuren hebben wij nu ook beschikbaar met een PerfectApply en high-tack lijmlaag.

Think Décor biedt inzicht in de huidige trends die de Europese interieurmarkt vormgeven en de manier waarop merken en consumenten helpen de groei van de markt te bepalen.

Vanaf 1 december is AGA Print Solutions weer Graphics Extra Large, dit vooral om verwarring te voorkomen, GEL is een onderneming die alles met inkt en digitale printers adviseert en verkoopt.

Kies voor Agfa's inkjetinkten: ontwikkeld op maat van Agfa's vlakbed- en rollenprinters en geschikt voor een breed gamma aan druktoepassingen. Levendige kleuren, topkwaliteit en uitstekende hechting gegarandeerd!

Neem nu deel met de door u gemaakte projecten aan de internationale wedstrijd in interieurinrichting, de Antalis Interior Design Award 2019, en win één van de 9 awards. Deze nieuwe editie is een unieke kans voor drukkers, ontwerpers en studenten om hun projecten te laten zien aan een gerenommeerde, internationale jury uit de designwereld: HP, Accor hotels, FESPA, IWG, Peclers en Saquez. De winnaars kunnen rekenen op heel wat internationale media aandacht in 10 Europese landen. Alvast inspiratie opdoen en de ingezonden projecten bekijken? Dat kan in The Gallery 2019.

In een visueel drukke media- en reclamewereld is zien en gezien worden zowel een kunst als een uitdaging. Grootformaat printen combineert schitterende en sprankelende kleuren, verhoogde printmarkeringen en meer efficiëntie zodat al uw kleurrijke designs en ontwerpen naar een hoger niveau worden getild. Groot, groter, grootst ... want met de brede waaier aan mogelijkheden van ons Mimaki en Agfa machinepark is het toepassingsbereik voor groot formaat printen eindeloos.

Alleen de komende tijd ontvangt u 3 jaar garantie op de nieuwe Mimaki CJV300-160 Plus en JV300-160 Plus. De Plus serie vertegenwoordigd de volgende iteratie van Mimaki's kerntechnologie, en bestaat uit drie modellen: de geïntegreerde solvent printer/cutter CJV300 Plus, de solvent printer JV300, en de cutting plotter CG-FXII Plus.

2019 was rijk aan hoogtepunten. Nyala is nog steeds de populairste grootformaatprinter in Europa. Maar ook de Impala en Oryx blijven zeer populair. SwissQprint heeft een inktlaboratorium geopend op hun hoofdkantoor in Zwitserland en het grootste hoogtepunt was natuurlijk de lancering van Karibu. De eerste roll-to-roll printer heeft een briljante start gemaakt en heeft al twee prijzen gewonnen.

De MultiPress Montage App geeft monteurs en plaatsers van sign en groot formaat een handig instrument in handen waarmee de oplevering en afwerking van elke opdracht op locatie gecontroleerd verloopt. Met de app kunnen monteurs op een smartphone (iPhone - Android) in real time de montage en oplevering regelen, tijd loggen, foto's toevoegen aan een dossier en de goedkeuring van de klant registreren. In MultiPress worden dan volautomatisch de nacalculatie en facturatie afgerond. De MultiPress Montage App kende zijn wereldpremière op de Sign & Print beurs en werd genomineerd voor de Innovation Award. MultiPress won het van 16 andere toepassingen die genomineerd werden voor deze Innovation Award op deze beurs!

Wist je dat 96% van de bedrijven de kredietwaardigeheid van klanten niet controleert? Gun jezelf gemoedsrust in het betaalverkeer van jouw bedrijf. Controleer de bedrijfsinformatie en kredietwaardigheid van je (toekomstige) klanten. Snel en eenvoudig binnen MultiPress. Doe het vooraleer je offertes maakt, en laat je bedrijf niet het slachtoffer zijn van slechte betalers.

De calculator in een drukkerij moet niet alleen over een degelijke grafische kennis beschikken. Hij/zij moet evengoed alle benodigde stappen in het productieproces kennen. Dat is nu net waar het schoentje knelt bij veel drukkerijen. Goede ordercalculators zijn dun gezaaid en moeilijk te vinden. Hiervoor werd de 'Calculatie-Wizard' ontwikkeld.

De sleutels voor de bedrijfszekere toekomst van elk grafisch productiebedrijf zijn bekend. Maar waar begin je? Hoe integreer je de commerciële, financiële, productie én logistieke bedrijfsprocessen, specifiek voor jouw toepassingen?