Mimaki heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe compacte 3D-inkjetprinter in uv-kleuren 3DUJ-2207. Mimaki was eerder al de eerste om op de 3D-markt een grotere industriële printer, de 3DUJ-553, te brengen die meer dan 10 miljoen kleuren kon printen.

Het digitale alternatief voor de degel en de cilinderpers de Iecho PK-series. De PK-series is het nieuwste type snijplotter met speciaal rilwiel en automatische invoer en uitvoer. Deze machine is ideaal voor ondemand productie van wenskaarten, vouwkarton verpakkingen en Direct Mail.

Besteed u wel een het printen van plaatmaterialen uit? Met de Liyu KC series vlakbedprinter kunt u in eigen huis produceren en toegevoegde waarde in huis houden. De LED-UV inkten hechten op vrijwel elk materiaal en zijn direct droog.

Of je nu opzoek bent naar een eenvoudig witte wrapfolie of dat je liever kiest voor een metallic gloss snijfolie, een ding is zeker; Spandex heeft het. Ook dit jaar is het assortiment van kleuren weer aangevuld met de meest trendy kleuren.

Online business is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een webshop is namelijk dé ideale manier om klanten vertrouwd te maken met het brede gamma producten dat een grafisch bedrijf aanbiedt.Maar kan dat zonder extra voorkennis en dure programmeurs? Jawel!Met de MultiPress Webshop-module wordt alle administratie tussen order en facturering automatisch gegenereerd en opgevolgd. Inclusief de aansturing van de productie! Zowel B2C als B2B. En dankzij de koppeling met verschillende betalingsmethoden, is de facturering al compleet nog voordat de productie opstart.Ook volautomatisch online inkomsten genereren? Dat kan!Lees meer

Een sign- of andere grootformaat-opdracht is pas compleet als ze gemonteerd is. Helaas gaat het daar wel eens mis. Met de MultiPress Montage App wordt volledige controle van elke opdracht behouden, tot en met het opgeleverde eindresultaat.Van start tot finish de controle van externe projecten behouden zonder extra apparatuur? Jawel! De app geeft monteurs op hun smartphone (iPhone - Android) een volledige briefing vanuit de centraal beheerde MultiPress-ERP/CRM. In realtime kunnen ze de montage en oplevering regelen, tijd loggen, foto's toevoegen aan het dossier en de goedkeuring van de klant registreren.Realtime opvolging van elk project, on-site én zonder administratie? Lees meer

Cijfers wijzen uit dat sign- & large-formatbedrijven voor 90% van alle orders vooraf een offerte moeten maken. Logisch dat een calculatiemodule krachtig, eenvoudig en snel hoort te zijn. En sneller dan de 'Calculatie Wizard' van MultiPress kan het écht niet!Kan planning, registratie en nacalculatie volledig geautomatiseerd én bliksemsnel verlopen? Jawel!De calculatie-engine laat MultiPress toe om de specifieke m²-prijzen op te splitsen volgens druktechnische parameters (steltijd, printtijd, inkt en materiaal). Aan de hand van de indeling op het gewenste materiaal berekent MultiPress exact hoeveel tijd er nodig is voor de productie.Ontdek hier de 'Calculatie Wizard'. Omdat tijdverlies ook geld kost ...Lees meer

Hoeveel tijd/geld/werk kan er bespaard worden door de verschillende processtappen te automatiseren en te stroomlijnen? Heel wat, zo blijkt. Daarom bundelde Dataline jarenlange expertise in unieke en innovatieve audit-software, specifiek voor grafische bedrijven.Is verhoogde efficiëntie ook belangrijk voor uw bedrijf? Vraag dan nu een gratis analyse!Onze belofte: Glasheldere en vrijblijvende adviezen, op maat van uw bedrijf; Een roadmap naar verhoogde efficiëntie van alle bedrijfsprocessen; De kortste weg naar meer winst. Meer dan 1.000 bedrijven gebruiken MultiPress. Waarom nog wachten? Lees meer

Dat Opticom, een sign-maker uit Olen, een topper is, valt dan ook af te lezen aan de indrukwekkende lijst grote nationale merken waarvoor ze werken: Sigma Coatings, Decathlon, Vlaamse Overheid, AS Adventure, ... Met 25 medewerkers, waaronder veel eigen plaatsers, beheerst Opticom een breed gamma aan large-format- en sign-producten. Bedrijfsleiders Bart Zwysen en zijn echtgenote wisten wat ze nodig hadden: één geïntegreerd administratief systeem, specifiek voor large format en sign. MultiPress!Lees meer

Mimaki en BOFA International kondigen vandaag de marktintroductie aan van de BOFA Air Purifier Unit. Dit product is specifiek bedoeld voor een van de kosteneffectieve en krachtige printers van Mimaki, de 3,2 meter brede SWJ-320EA solvent-printer. De installatie zuigt de vluchtige organische stoffen (VOS) af die vrijkomen tijdens het productieproces en helpt zo de werkomgeving schoner en aangenamer te maken.

Besteed u wel een het printen van plaatmaterialen uit? Met de Liyu KC series vlakbedprinter kunt u in eigen huis produceren en toegevoegde waarde in huis houden. De LED-UV inkten hechten op vrijwel elk materiaal en zijn direct droog.

Wij staan terug klaar om u met raad en daad te kunnen bijstaan!In onze showroom valt weer heel wat te beleven. Igepa boogt op een uitgebreide technische bagage van diverse printsystemen waardoor we u ook binnen ons ruim assortiment 'large format printing' kunnen adviseren en informeren. Zo maakt u, stevig onderbouwd en weloverwogen, steevast de juiste keuze. Ontdek het snel! Breng een virtueel bezoek aanonze LFP showroom. Laat u dit najaar inspireren want een bezoek aan onze showroom loont zich steevast.

Van der Sanden Zeefdruk groeide uit tot een mixed-business-familiebedrijf. Dankzij innovatie in het productportfolio én in de administratie heeft de Antwerpse speler de wind in de zeilen. Met automatisatie als draaischijf voor een sterk management.

Zwembaden en saunacomplexen mogen straks weer open, maar bent u er ook klaar voor?Er worden in ijltempo heel wat maatregelen genomen om zwembaden en zwemmen zo veilig mogelijk te maken. Om efficiënt te triggeren met een vloersticker, heeft Igepa voor elke toepassing een oplossing. Vloerstickers zijn een blikvanger! Ze zijn perfecte wegaanwijzers en hebben een hoge anti-slip laag waardoor ze ook bij vochtige temperaturen uitermate duurzaam zijn.

Mimaki Europe heeft aangekondigd dat zij een driedelige serie van virtuele events organiseren. Mimaki Live is bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar inspiratie en advies over hoe ze hun business vitaal kunnen houden tijdens en na de huidige crisis.