Stel dat u kleuren en wit in een geweldige kwaliteit kunt printen, zonder extra kosten ofinspanningen? Nu kunt u toepassingen met een hoge marge in huis halen zonderhandmatig onderhoud of verspilling van inkt.Voorkom dure en complexe workarounds en kies voor eenvoud met deHP Latex 630 printerserie.

3Motion maakte een verbluffend groeiproces door: van familiebedrijf naar een full-service printbedrijf met 50 werknemers dat dagelijks een grote hoeveelheid grootformaatprintopdrachten verwerkt. En MultiPress is essentieel om deze groei waar te maken.

gudy® 803 power-tack is een bijzonder krachtige montage folie voor het verlijmen van zware/moeilijk te plakken materialen op de meest uitdagende ondergronden. Dankzij de high-tack lijm op waterbasis wordt een permanente betrouwbare hechting gecreëerd. Ideaal voor toepassingen in interieur- en standbouw.

Bij Igepa dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel en dat is ook te zien in ons assortiment. We zetten enkele 100% recycleerbare of PVC-vrije plaatmaterialen in de kijker.

De zestiende editie van de vakbeurs Sign2Com vindt plaats van 8 tot 10 oktober 2023 in Kortrijk Xpo. Het seminarieprogramma, samengesteld door de redactie van ons zusterblad M&C Magazine, focust op actuele thema's zoals innovatie, duurzaamheid en automatisering in de print- en signsector.Na een succesvolle FESPA-editie in München dit voorjaar is het straks de beurt aan Sign2Com, de vakbeurs voor signage en visuele communicatie, in Kortrijk Xpo. De zestiende editie van deze gespecialiseerde beurs verzamelt gedurende drie dagen de toonaangevende spelers uit de sector. Exhibition manager Peter Vanbrackel rekent op een goed gevulde beursvloer op 8, 9 en 10 oktober 2023. Een honderdtal exposanten tekenen alvast present in Kortrijk. Het seminarieprogramma, samengesteld door de redactie van ons zusterblad M&C Magazine, speelt in op actuele sectortrends zoals innovatie, duurzaamheid, automatisering en technologische evoluties in de print- en signbranche. Een overzicht.AGENDAVoor de meest recente versie van het seminarieprogramma verwijzen we naar de website van de vakbeurs www.sign2com.com.

Dinsdag 10 oktober 202310u30-11u00 + Q&ADoor Marc Vandenbroucke, general manager van Febelgra, en Kelly De Meuter, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij de sectorfederatie.Nederlands gesproken

De kwaliteit is zo goed dat u een Neschen machine maar één keer hoeft aan te schaffen. Dat is waar de lamineermachines van Neschen voor staan; robuust en betrouwbaar, een investering die de moeite waard is. Ontdek de Neschen lamineermachines, download onze brochure!

We zijn ons meer bewust van het milieu dan ooit tevoren. Gemotiveerde consumenten zoeken actief naar en steunen merken en producten met een bewezen staat van sociale verantwoordelijkheid, en ze kiezen steeds vaker om zaken te doen met degenen die waarden kunnen aantonen die nauwer aansluiten bij hun eigen waarden.

Het Blissframe is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een stevige en duurzame displayframe voor binnen- en buitengebruik. Op de zwartgelakte gegalvaniseerde metalen voet is een U-profiel bevestigd waarop u een vervangbare sleeve kunt plaatsen in verschillende materialen zoals Polyprop PP Bubble, EE-golfkarton, etc.