Sinds de introductie enkele jaren terug van de nieuwe Direct To Film (DTF)-technologie voor transferbedrukking van textiel, gaat het hard voor het in Dilbeek gevestigde Minerva Textile International. Hierover zegt zaakvoerder Dirk D'Hulster het volgende: "De opkomst van de DTF druktechniek heeft een ware revolutie teweeggebracht in deze sector. De mooiere beeldkwaliteit in combinatie metde snelheid en gebruiksvriendel_ kheid van het productieproces, maakt dat nu ook grotere volumes realiseerbaar worden met deze digitale druktechniek."

Uniek concept van Vegan Junk Food Bar biedt klanten een unieke ervaringVegan Junk Food Bar besloot voor één van de restaurants in Amsterdam de kleurrijke wereld die hen zoveel succes bracht, los te laten en het restaurant opnieuw in te richten met kunstzinnige zwart-wittekeningen die het interieur van het hele restaurant domineren. Dit geeft klanten het gevoel dat ze in een echt stripboek zitten en tegelijkertijd kunnen zij genieten van een aantal smakelijke, kleurrijke burgers.

Volg ons komende webinar en ontdek de nieuwste innovatie op het gebied van HP Latex en hoe je meer opdrachten kunt aannemen en je marges kunt vergroten. Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt! Tot dan! Het HP team voor grootformaat printen

Grafityp produceert al geruime tijd hoogkwalitatieve PVC-vrije print- en snijfolies voor de ecologische markt.Beter voor het klimaat kan bijna niet: een lokale fabrikant én een lokale distributie van een ecologisch product, de perfecte match!

Deze training laat je kennis maken met de basisconcepten van Industrie 4.0 en hoe leveranciers van grafische hard -en software dit reeds in hun productgamma hebben verwerkt.

Klanten vertrouwen u met hun gegevens. Dat vereist dat u er als een goede huisvader mee omgaat, conform de regelgeving, en dus dat u er zorg voor draagt dat die gegevens veilig zijn bij u. Maar natuurlijk is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doe je "genoeg" aan cybersecurity?

Met deze training breng je extra kennis bij je medewerker en jouw productieproces. We delen kennis over de verschillende prepress- en printtechnologieën en we bespreken de valkuilen zodat je printoperator beter begrijpt wat en waar het kan misgaan in het productieproces. Beter voorbereide medewerkers, minder fouten, betere doorlooptijden, minder persstilstand en dus betere marges voor jouw bedrijf!

Naast 'conventionele' druktechnologieën zijn recentere technologieën gegroepeerd onder de naam 'digitaal printen'. De term 'digitaal' kan hier wat misleidend zijn: het zijn geen elektronische processen maar het aanbrengen van kleurstof via een spuitkop (inkjet) of via een elektrostatisch geladen drum (toner). Deze processen worden uitvoerig toegelicht met focus op de werkingsprincipes, materiaal, printkwaliteit en recyclage van digitaal drukwerk.

Creapack maakt displays en POS-materiaal voor o.a. de farma- en retailsector. Het displaybedrijf had stilaan nood aan een gestroomlijnde en geautomatiseerde administratie- en productieworkflow...Maar hoe voeg je die twee samen?

We believe in print...We believe in finishing...We hechten opnieuw veel meer belang aan geprint en gedrukt materiaal en dit zowel in klein als in grootformaat. U kan er dan ook eindeloos mee creëren en er zijn schitterende afwerkingsmogelijkheden (vernis, lamineren, reliëfeffecten,...).

Mimaki's online event, Global Innovation Days, returns for the third time (19th - 21st October 2022), reconnecting Mimaki regional offices, partners and customers across the globe. Attendees will have the opportunity to join a series of interactive sessions.Highlights include:

Volg ons komende webinar en ontdek de nieuwste innovatie op het gebied van HP Latex en hoe je meer opdrachten kunt aannemen en je marges kunt vergroten. Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt! Tot dan! Het HP team voor grootformaat printen