Alon Bar-Shany is benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Highcon. Bar-Shany is de voormalige baas van HP Indigo. Hij verliet vorig jaar na een lange staat van dienst tot ieders verrassing de digitale persenbouwer.

Leuk om weten: een uitgesproken technologiebedrijf zoals Facebook, een zogenaamde 'pure player', is met zijn merkcommunicatie overal in de gedrukte media te vinden. Een aanwezigheid die toch wel opmerkelijk genoemd mag worden op een moment waarop de sociale media meer dan ooit de traditionele media op de reclamemarkt beconcurreren.

VIGC start het jaar met een nieuwe eventformule en maakt zijn #BOPE21 line-up bekend. "Alle ingrediënten zijn aanwezig om met het Benelux Online Print Event het jaar in een positieve sfeer te starten."

Grafisch fabrikant Renz is tijdens de coronaperiode niet bij de pakken blijven zitten. Het heeft een catalogus samengesteld met protectieaccessoires en -apparaten, voor Covid-19 gerelateerde problemen. Eén ervan is de Air2Color die met lichtkleuren de CO2-luchtkwaliteit in ruimtes weergeeft.

DG press ServiceS B.V. en de manroland Goss Group hebben een Letter of Intent getekend om samen te gaan werken rondom de Thallo-persen voor flexibele verpakkingen. Dat gebeurde nadat de manroland Goss Group de intellectuele eigendomsrechten van de Thallo verpakkingsbusiness verwierf.